ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Holter ρυθμού Faros: Μία Συσκευή. Πολλές Εφαρμογές

Holter ρυθμού Faros: Μία Συσκευή. Πολλές Εφαρμογές

Κυκλοφορούν από τον Ιανουάριο του 2019 στην ελληνική αγορά με την Faros Holter Center, σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Bittium.

O Φινλανδικός κολοσσός Bittium παρέχει καινοτόμα προϊόντα και προηγμένες υπηρεσίες υγείας στους τομείς της καρδιολογίας, της νευρολογίας, της επαγγελματικής υγείας, της αποκατάστασης και της αθλητικής ιατρικής. Πρόκειται για αδιάβροχα και «έξυπνα» Holter ρυθμού επόμενης γενιάς, που καταγράφουν με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια ακόμα και τις πιο δύσκολα ανιχνεύσιμες διαταραχές της καρδιακής λειτουργίας.

Τα «Holter Faros» είναι πολύ πιο ελαφριά από τον ανταγωνισμό, ξεχωρίζουν για τον εργονομικό τους σχεδιασμό και φέρουν αδιάβροχη τεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες ανενόχλητος, αφού μπορεί όχι μόνο να ασκηθεί, αλλά και να πλυθεί, χωρίς να επηρεάζεται η συνεχής καταγραφή των παλμικών διακυμάνσεων της καρδιάς του ασθενή. Οι καινοτόμες αυτές συσκευές, βάρους 18 μόλις γραμμαρίων, έχουν διάρκεια μνήμης 180 ημερών και αυτονομία μπαταρίας για συνεχή καταγραφή για 8 ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ