ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Bάσεις 2019-Αποτελέσματα: Κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους- Δείτε σε ποια σχολή περάσατε

Bάσεις 2019-Αποτελέσματα: Κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους- Δείτε σε ποια σχολή περάσατε

Αύριο 27 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019, δίνοντας ένα τέλος στην ήδη αυξημένη αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Οι βάσεις 2019 αναμένεται να παρουσιάσουν μεικτές τάσεις, ανάλογα με το επιστημονικό πεδίο.

Βάσεις 2019: Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις Βάσεις Πανελλαδικών 2019, καθώς και σε ποια σχολή περάσατε με ένα κλικ ΕΔΩ!

Ωστόσο, η… «αποτυχία» εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να μεταφράζεται σε αδυναμία των νέων να επιτύχουν ποιοτικές σπουδές που θα τους εξασφαλίσουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Με λίγα λόγια, η εισαγωγή σε ένα τμήμα των ΑΕΙ ή ΤΕΙ δεν αποτελεί μονόδρομο για τους μαθητές.

Τουναντίον! Οι νέοι και οι νέες της χώρας μπορούν κάλλιστα να προσανατολιστούν για σπουδές σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ με κύρος και παράδοση στην εκπαίδευση, όπως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα, ή Θεσσαλονίκη, ή σε κάποιο αναγνωρισμένο και καταξιωμένο κολέγιο στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, όπως το MEDITERRANEAN COLLEGE Αθήνας ή Θεσσαλονίκης, που αποτελεί το πρώτο ιδιωτικό αγγλόφωνο κολέγιο στην Ελλάδα με έτος ίδρυσης το 1977.

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Σήμερα, Επαγγελματίας Αύριο -ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!

Έχοντας συνάψει συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης (NCFE, CISCO, AMADEUS, ECDL, CITY & GUILDS, PROTEL, GATEHOUSE AWARDS) και διαθέτοντας ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη αποτελεί σίγουρα την ΑΛΦΑ επιλογή για σπουδές ΙΕΚ, διασφαλίζοντας παράλληλα, ως Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, την έγκαιρη και συνεχή διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας και «υπογράφοντας» την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ The Job Center: Το μεγαλύτερο και πληρέστερο Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα

Όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο και πλέον αποτελεσματικό Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα στη χώρα μας, τόσο σε επίπεδο εξασφαλισμένης πρακτικής άσκησης -αμειβόμενης σε πολλές περιπτώσεις!- όσο και σε επίπεδο απορρόφησης στην αγορά εργασίας, σε ένα ευρύ δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το The Job Center του ΙΕΚ ΑΛΦΑ:

  • Λειτουργεί υποστηρικτικά σε θέματα σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασίας για τη συνέντευξη εργασίας, επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.
  • Ενημερώνει τους σπουδαστές και αποφοίτους για τις διαθέσιμες θέσεις που σχετίζονται με την ειδικότητά τους, τόσο σε επίπεδο πρακτικής άσκησης όσο και σε επίπεδο εργασίας.
  • Προωθεί στις εταιρείες, τα βιογραφικά των σπουδαστών και των αποφοίτων που ταιριάζουν με την περιγραφή των θέσεων τις οποίες επιθυμούν να καλύψουν.
  • Πληροφορεί τους σπουδαστές και αποφοίτους για τα διαθέσιμα σεμινάρια και προγράμματα εξειδίκευσης στον τομέα τους.
  • Διοργανώνει ημερίδες, σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, καθώς και τις Ημέρες Καριέρας, προκειμένου οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ να έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών όλων των κλάδων της αγοράς και να δίνουν συνεντεύξεις εργασίας σε εν δυνάμει μελλοντικούς τους εργοδότες.

Βάσεις 2019: τα αποτελέσματα!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 4120313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • http://www.iekalfa.gr/