ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το Νο1 ελληνικό ιδιωτικό Κολλέγιο στη Διεθνή Κατάταξη Πανεπιστημίων

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Το Νο1 ελληνικό ιδιωτικό Κολλέγιο στη Διεθνή Κατάταξη Πανεπιστημίων

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο κατέκτησε την κορυφή στη Διεθνή Κατάταξη ΠανεπιστημίωνWebometrics Ranking of World Universities, και βρίσκεται στην 1η θέση σε σχέση με τα υπόλοιπα ιδιωτικά Κολλέγια στην Ελλάδα.  

Συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ιδιωτικών Κολλεγίων της χώρας μας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεχώρισε μετά από αξιολόγηση που βασίστηκε σε αντικειμενικές μετρήσεις αξιόπιστων δεικτών, όπως η Αριστεία, η Επιστημονική Εξωστρέφεια, η Παρουσία και η Απήχηση στην επιστημονική κοινότητα.

Η σημαντική αυτή διάκριση αποδεικνύει με έναν ακόμη τρόπο το υψηλό επίπεδο πανεπιστημιακών σπουδών που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το καθιστά αδιαμφισβήτητα το Νο1 Κολλέγιο στην Ελλάδα. Με 7 συνεργαζόμενα Διεθνή Πανεπιστήμια, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 66 κορυφαία Bachelors & Masters, 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, και παρουσία σε 7 σημεία της Ελλάδας με υπερσύγχρονα campuses, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ιδιωτικά Κολλέγια της χώρας μας και είναι το μόνο που αποδεδειγμένα παρέχει επίπεδο σπουδών όμοιο με εκείνο των καλύτερων Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τον σχετικό Πίνακα της Διεθνούς Κατάταξης Πανεπιστημίων Webometrics Ranking of World Universities: http://www.webometrics.info/en/Europe/Greece

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Αξίζεις τη διαφορά.

Αθήνα | Μαρούσι | Πειραιάς | Θεσσαλονίκη | Κρήτη | Ρόδο | Λάρισα

Περισσότερα στο mitropolitiko.edu.gr

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ