ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εκδήλωση OMEGA Celebrity Masters σηματοδότησε μια συναρπαστική συγκέντρωση γκολφ

Η εκδήλωση OMEGA Celebrity Masters σηματοδότησε μια συναρπαστική συγκέντρωση γκολφ

Τα βουνά της Ελβετίας συνήθως καλύπτονται από χιόνι. Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι, καθώς το τουρνουά OMEGA Masters ήταν έτοιμο να ξεκινήσει, οι κορυφές του Crans-Montana έλαμψαν από ταλέντα του γκολφ και μερικούς διάσημους σούπερ σταρ.

Ως ο κορυφαίος χορηγός του διάσημου τουρνουά αυτής της εβδομάδας, η OMEGA πραγματοποίησε τον ετήσιο διαγωνισμό της OMEGA Celebrity Masters κατά τη διάρκεια του αγώνα επαγγελματιών-ερασιτεχνών της Τετάρτης.

Στο γήπεδο βρίσκονταν οι επαγγελματίες παίκτες που στηρίζει η OMEGA, Rory McIlroy, Sergio Garcia και Tommy Fleetwood. Αλλά δεν ήταν τα μόνα ταλέντα στο φως της δημοσιότητας. Στις ομάδες τους συμμετείχαν επίσης ο Justin Timberlake, ο Niall Horan, ο Dennis Quaid, ο Anthony Mackie και ο Michael Pena.

Παρόλο που όλοι έδειξαν το ταλέντο τους με το μπαστούνι του γκολφ κατά τη διάρκεια του αγώνα, η OMEGA απένειμε με υπερηφάνεια στον Justin Timberlake το τρόπαιο OMEGA Celebrity Masters, γιατί πέτυχε το καλύτερο ατομικό σκορ της ομάδας εκείνη την ημέρα.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα σε μια βραδινή εκδήλωση σε ένα εντυπωσιακό αλπικό σκηνικό. Η βραδιά ξεκίνησε με μια μουσική ερμηνεία από τον φίλο της OMEGA και Ελβετό σούπερ σταρ Bastian Baker, ενώ ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OMEGA, υποδέχθηκε με υπερηφάνεια τους παίκτες και τους διάσημους στη σκηνή.

Δήλωσε: «Είναι πραγματική τιμή να συνοδεύομαι από τον Rory, τον Sergio και τον Tommy φέτος. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που τους βλέπουμε να παίζουν στο τουρνουά OMEGA Masters και είναι πραγματικά φανταστικά που έχουμε μαζί μας και τους διάσημους φίλους μας. Το τουρνουά γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό κάθε χρόνο.»

Την Κυριακή 31 Αυγούστου αναδείχθηκε κι ο νικητής του τουρνουά OMEGA Masters 2019 στο Crans Montana, ο Σουηδός Sebastian Soderberg. Μετά από μια δραματική τελευταία ημέρα αγώνων, η ξεκάθαρη υπεροχή του αθλητή και η μαεστρία του στο παιχνίδι, τον οδήγησαν τόσο στη νίκη όσο και στα σημαντικά τρόπαια του τουρνουά. Μεταξύ των επάθλων ήταν φυσικά και το OMEGA Seamster Aqua Terra 150M Master Chronometer που πια θα κοσμεί το χέρι του πρωταθλητή.

Το τουρνουά είναι διάσημο για την κληρονομιά του, τους διάσημους νικητές και το επιβλητικό ορεινό σκηνικό. Η OMEGA είναι ο κορυφαίος χορηγός από το 2001 και η ανάληψη αυτού του ρόλου το 2019 ήταν η 19η φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ