ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu στην Ελλάδα!

Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu στην Ελλάδα!

Κάτι διαφορετικό φέρνει η Imperial Tobacco Hellas στους Έλληνες ενήλικες καπνιστές, και αυτό είναι το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu.

Προϊόν Νέας Γενιάς, είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ. Βρετανία. Μέλος αυτής της ομάδας είναι ο Hon Lik, ο εφευρέτης και δημιουργός του πρώτου ηλεκτρονικού τσιγάρου στον κόσμο! Το myblu έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία και είναι πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στη Δ. Ευρώπη.

Σε μία εντυπωσιακή παρουσίαση σε Δημοσιογράφους, Πελάτες και Συνεργάτες στο Golf Prive στη Γλυφάδα πριν από λίγες ημέρες, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial Tobacco στη N.A Ευρώπη, κ. Αλέξανδρος Καμάρας, δήλωσε:

«Οι καπνιστές ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές. Ζητούν ευκολία, διάρκεια, ποικιλία, γευστική ικανοποίηση και πάνω απ’ όλα ασφάλεια και ποιότητα. Εμείς φέρνουμε το νέο καινοτόμο προϊόν μας στην Ελλάδα, για να τους προσφέρουμε μια διαφορετική και ασφαλή εμπειρία, εναλλακτική του καπνίσματος. Το myblu είναι αποτέλεσμα της μεγάλης παγκόσμιας επένδυσής μας σε Προϊόντα Νέας Γενιάς. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζουμε στους Έλληνες καπνιστές κάτι που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και θα επενδύσουμε σημαντικά στη σωστή ενημέρωση τους. Παράλληλα, θα στηρίξουμε ουσιαστικά το εμπόριο ενισχύοντας την ήδη μεγάλη μας επένδυση, ενώ θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας στη χώρα μας».

Ο επικεφαλής Επιστημονικών Υποθέσεων της Imperial Brands, Δρ. Grant O’ Connell, ανέφερε:

«Το myblu είναι μια εναλλακτική επιλογή για όσους ενήλικες καπνιστές επιθυμούν να κάνουν την μετάβαση σε ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο που στηρίζεται σε επιστήμη και τεχνολογία αιχμής. Για την παραγωγή του εφαρμόζουμε αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ενώ υποβάλλεται σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας. Κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητα του, ενώ οι κάψουλες είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ανταποκρίνεται στις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει. Αναφορικά με την κατηγορία γενικότερα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός εμπειρογνωμόνων σε ζητήματα δημόσιας υγείας, έχει καταλήξει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι σημαντικά λιγότερο βλαβερά από τα τσιγάρα».

Κύρια χαρακτηριστικά του myblu είναι η εμπειρία απόλαυσης που προσφέρει και η ευκολία στη χρήση του. Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προγεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης.

Το myblu ξεχωρίζει γιατί:

  • Είναι απλό, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας
  • Τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα, διαθέτει πιστοποιήσεις και εγγύηση καλής λειτουργίας
  • Έχει κομψή εμφάνιση και 5 διαφορετικά χρώματα συσκευών
  • Δεν περιέχει καπνό, ούτε πίσσα
  • Έχει ευχάριστη μυρωδιά
  • Προσφέρεται σε 5 γεύσεις και 2 επίπεδα νικοτίνης

To myblu Starter Kit θα διατίθεται σύντομα ευρέως σε όλη την Ελλάδα στα Σημεία Λιανικής Πώλησης Καπνικών, σε ένα πρακτικό πακέτο γνωριμίας, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο καπνιστής για να ξεκινήσει, μία συσκευή με φορτιστή USB και 4 προγεμισμένες κάψουλες σε 2 συνδυασμούς γεύσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ