Η ΒΙΑΝΕΞ και η ΒΙΑΝ στο 11ο Greece Race for the Cure®
Η ομάδα της ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ έτρεξε στο 11ο Greece Race for the Cure®, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».
Χιλιάδες δρομείς και περιπατητές, με αφετηρία το Ζάππειο, διέδωσαν το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί. Η ομάδα των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ συμμετείχε στις διαδρομές του Greece Race for the Cure®, ενώ στο πλαίσιο χορηγίας προβλήθηκαν τα προϊόντα ALTION και TONOTIL.
Ο κ. Δημήτρης Μωραΐτης, Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε δήλωσε:
«Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ της οικογένειας Γιαννακόπουλου, μαζί με τους 1.200 εργαζομένους της είναι υποστηρικτής του Greece Race for the Cure® για ακόμη μία χρονιά. H πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού αφορά κάθε ελληνική οικογένεια. Πρέπει όλοι μαζί – γυναίκες, άντρες και οι χιλιάδες εργαζόμενοι στη φαρμακοβιομηχανία - να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μάστιγα του αιώνα».
Τα έσοδα της διοργάνωσης χρηματοδοτούν κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», για την ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που βιώνουν τον καρκίνο του μαστού, καθώς και για την ενημέρωση όλων σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση που μπορεί να σώσει ζωές.
Γεωργιάδης για ΕΣΥ: Καλύφθηκαν 962 θέσεις για μόνιμους γιατρούς από τις 1.171 που είχαν προκηρυχθεί
13:37
Φωτιά στo Πευκάλι Κορινθίας - Μήνυμα 112 στο Αμμόνι για εκκένωση
13:25
Γεωργιάδης μετά το «δεν ρωτήθηκα» Τζάκρη για συνέντευξη σε Κασσελάκη: Μη χάσει το ΠΑΣΟΚ το κελεπούρι
13:22
Ο Jay-Z ξεδιπλώνει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα στο νέο ντοκιμαντέρ «Jay-Z in 8» δια χειρός Ρικ Ρούμπ
13:12