ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ACS και η iSquare στη λίστα «Most Admired Companies in Greece» του περιοδικού Fortune

Η ACS και η iSquare στη λίστα «Most Admired Companies in Greece» του περιοδικού Fortune

Ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους υπευθυνότητα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και iSquare διακρίθηκαν ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες της λίστας «Most Admired Companies in Greece» του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα.

Η εν λόγω λίστα-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν καταρτίζεται για πέμπτη χρονιά και, στην πρώτη φάση της διαδικασίας ανάδειξης, επιλέχτηκαν εταιρείες με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €50 εκ.

Περισσότερα από 1.700 στελέχη της αγοράς από 319 εταιρείες επέλεξαν τις καλύτερες από αυτές με βάση 9 κριτήρια: Καινοτομία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, Οικονομική Επίδοση, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών και Εξωστρέφεια/ Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα.

Στη συνέχεια, το 20% των «top scorers» εταιρειών μαζί με το 50% των πρώτων ανά κλάδο της προηγούμενης λίστας τέθηκαν εκ νέου σε επιλογή από τα στελέχη, έτσι ώστε να διαμορφωθεί η τελική λίστα.

Η ACS λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post).

Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής / παρακολούθησης των αποστολών.

Η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον Σεπτέμβριο του 2009. Αυτά τα δέκα χρόνια, αντλεί έμπνευση από την Apple και μέσα από τα προϊόντα της φέρνει την καινοτομία, την ποιότητα και τις αξίες που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η iSquare επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, ενώ δημιουργεί σε συνεργασία με την Apple, Apple shop-in-a shop σε κορυφαία καταστήματα retail. Με συνέπεια και ενθουσιασμό επιδιώκει πάντα να προσφέρει προστιθέμενη αξία στον τελικό πελάτη, παρέχοντάς του την απόλυτη εμπειρία του οικοσυστήματος Apple.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ