ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.268.702 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 7 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.268.702 ευρώ.
To νέο παιχνίδι «1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΙΚΗΤΕΣ» μοίρασε σε δύο τυχερούς παίκτες σε Αθήνα και Κομοτηνή από 10.000 ευρώ. Επίσης, τέσσερις νικητές σε Αθήνα, Σκύδρα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη κέρδισαν 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «10 ΤΟ ΚΑΛΟ», «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», «ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ» και «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», αντίστοιχα.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκε το νέο, ανανεωμένο παιχνίδι «10 ΤΟ ΚΑΛΟ», αξίας δύο ευρώ, που δίνει την ευκαιρία για κέρδη έως και 100.000 ευρώ.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.
Οι αλλαγές στο πώς τρώμε τα σαββατοκύριακα συνδέονται με καρδιακούς κινδύνους
10:31
«Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο» - Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα στήριξης για Κρήτη και ενέργεια
10:25
Διεθνές δίκτυο χάκερ: Στο στόχαστρο της Europol 18χρονος στην Αθήνα - Πώς απειλούσαν τα θύματά τους
10:23
4 Οκτωβρίου: 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας
10:12