ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

myblu: Αυτό είναι το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο που υπόσχεται να μας φέρει κάτι πιο ποιοτικό

myblu: Αυτό είναι το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο που υπόσχεται να μας φέρει κάτι πιο ποιοτικό

Μπορεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο να είναι η δημοφιλέστερη εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να γυρίσουν σελίδα στον παραδοσιακό τρόπο καπνίσματος, ωστόσο η μετάβαση από την «εποχή του καπνού στην εποχή του ατμού» δεν είναι εύκολη υπόθεση και τις περισσότερες φορές δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο χρόνος που θα χρειαστεί εξαρτάται, όχι μόνο από την αποφασιστικότητα του καπνιστή, αλλά και από την επιλογή της καταλληλότερης vaping συσκευής.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα ατμικών προϊόντων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, τα οποία απαιτούν προσεκτική έρευνα, αλλά και «δαπανηρό» πειραματισμό, προκειμένου να μπορέσει ο χρήστης να καταλήξει σε εκείνο που του ταιριάζει απόλυτα. Αρκεί να επισκεφτεί κάποιος ένα κατάστημα που ειδικεύεται στις πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και θα δει πάρα πολλά μοντέλα συσκευών, που είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους.

Αυτός είναι συνήθως και ένα από τους λόγους που πολλοί καπνιστές αναβάλλουν τη μετάβαση στους ατμοποιητές, ακόμα και αν είναι έτοιμοι να μειώσουν ή να απαλλαγούν από τη συνήθεια του συμβατικού τσιγάρου, προκειμένου να το αντικαταστήσουν με κάτι καλύτερο. Τη λύση σε αυτό το μεταβατικό στάδιο έρχεται να δώσει η Imperial Tobacco, με την κυκλοφορία του καινοτόμου «myblu».

2

Vaping τεχνολογία Νέας Γενιάς

Πρόκειται για έναν νέο, εναλλακτικό τρόπο ατμίσματος, που είναι απαλλαγμένος από τα μειονεκτήματα της πλειονότητας των ηλεκτρονικών τσιγάρων και ενσωματώνει επιστημονικά τεκμηριωμένη vaping τεχνολογία Νέας Γενιάς. Αποτελείται από μία κομψή συσκευή που είναι απλή στη χρήση της και δέχεται προγεμισμένες κάψουλες με υγρό τις οποίες μπορείς να αντικαταστήσεις με μία μόνο κίνηση. Τόσο η συσκευή, όσο και οι προγεμισμένες κάψουλες έχουν υποβληθεί σε περισσότερα από 30 ελέγχους ασφαλείας από εξιδεικευμένους επιστήμονες διασφαλίζοντας την ανταπόκρισή τους σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα.

Σε αντίθεση, λοιπόν με άλλα μοντέλα, που είναι συνήθως μεγάλα σε μέγεθος και ομολογουμένως δεν είναι και πολύ ελκυστικά από άποψη αισθητικής, το myblu έχει μετατρέψει την εφαρμογή των υγρών αναπλήρωσης σε… παιχνιδάκι, χάρη στον εργονομικό «click & go» σχεδιασμό προγεμισμένης με υγρό κάψουλας myblu. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες απολαμβάνουν το άτμισμα σε μία διακριτική και κομψή λύση εναλλακτικού καπνίσματος, χωρίς να απαιτείται η συντήρηση ή η προσθήκη άλλων αναλώσιμων. Οι κάψουλες είναι διαθέσιμες σε 4 γεύσεις, Strawberry Mint, Blue Ice, Vanilla και -φυσικά- Tobacco.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του myblu είναι και η διάρκεια της μπαταρίας του. Αν και στις περισσότερες ανάλογες συσκευές η αυτονομία έχει διάρκεια λίγων μόλις ωρών, στη συγκεκριμένη συσκευή αγγίζει τη μία ημέρα για έναν μέσο ατμιστή! Η LED ένδειξη ανάβει μπλε όταν η συσκευή χρησιμοποιείται και αλλάζει σε πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα, καθώς αδειάζει η μπαταρία των 350mAh - η ταχυφόρτιση (περίπου 30 λεπτά) της οποίας επιτυγχάνεται μέσω Micro USB.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς myblu περιορίζει τη συνήθεια του καπνίσματος, παρέχοντας μία ποιοτική εμπειρία. Οι περισσότεροι ενήλικες που ατμίζουν είναι πρώην ή νυν καπνιστές. Ο βασικός λόγος που επέλεξαν το άτμισμα είναι για να σταματήσουν το κάπνισμα. Μάλιστα, το ένα τρίτο των ενήλικων χρόνιων καπνιστών αποφασίζουν να γίνουν αποκλειστικά ατμιστές μόλις μετά από 90 μέρες χρήσεις του myblu!

Συν τοις άλλοις, το myblu δεν εκλύει νέφος καπνού, σε αντίθεση με το καιόμενο τμήμα του τσιγάρου, ενώ ο εισπνεόμενος ατμός του αποτελείται από υγρά σταγονίδια που εξατμίζονται πολύ γρήγορα, σε σύγκριση με τον καπνό του τσιγάρου, ο οποίος μπορεί να παραμείνει στην ατμόσφαιρα έως και μία ώρα. Τα myblu κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελούν την ιδανική λύση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ