ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο digital marketing: Εσύ θα τρέξεις με τους πρωτοπόρους;

Οι τελευταίες εξελίξεις στο digital marketing: Εσύ θα τρέξεις με τους πρωτοπόρους;

Καθένας που εργάζεται στο χώρο του digital marketing γνωρίζει καλά πως πρόκειται για ένα από τα πιο απαιτητικά πεδία της εποχής μας, καθώς οι εξελίξεις στον τομέα αυτό τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες.

Τα social media είναι πρωτίστως ένα από τα βασικά εργαλεία της δουλειάς, με αμέτρητες παραμέτρους και ανεξάντλητες εφαρμογές για όλους όσοι ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο και δευτερευόντως ένας… τρόπος να περάσουμε την ώρα μας. Αυτό που όλοι γνωρίζουμε και που εφαρμοζόταν μέχρι σήμερα ως trend, πιθανότατα το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι ήδη ξεπερασμένο, κι εσύ, ένας επαγγελματίας του χώρου, θέλεις να είσαι πάντα μπροστά.

Δεν θέλεις να βλέπεις ανταγωνιστές να εφαρμόζουν μεθόδους που δεν γνωρίζεις, δεν θέλεις τα παιδιά σου να γνωρίζουν περισσότερα από εσένα για τα social media, γιατί κι αυτά πλέον ανήκουν στο αντικείμενό σου και οφείλεις να είσαι πάντα ενημερωμένος. Η εσαεί εκπαίδευση εφαρμόζεται πλήρως στον τομέα σου και εσύ γνωρίζεις καλά πως ανά πάσα στιγμή προκύπτει κάτι για το οποίο αξίζει να αφιερώσεις το χρόνο σου για να είσαι «ένα βήμα μπροστά» και όχι… ένας ακόμα follower!

Η διαχείριση των κοινωνικών δικτύων προς όφελός σου, των μηχανών αναζήτησης, η ανάλυση των δεδομένων κίνησης του διαδικτύου είναι τομείς με τους οποίους η εξοικείωση είναι ακόμα και ζωτικής σημασίας για την επιχείρηση ή τη θέση εργασίας σου. Παράλληλα πεδία όπως γενικότερα το Marketing, το Online Reputation Management αλλά και το Programmatic, ξεκινούν να σε αφορούν – δεδομένου πως πρέπει να «τρέχεις» παράλληλα με τις εξελίξεις. Το Executive Development του Alba Graduate Business School διοργανώνει νέο κύκλο μαθημάτων για το Digital Marketing, από τις 13 Νοεμβρίου έως τις 27 Ιανουαρίου, όπου όλες οι τελευταίες αλλαγές στο χώρο αναλύονται διεξοδικά από ειδικούς και επαγγελματίες με πείρα και εξειδίκευση. Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων είναι 116 ώρες, από τις οποίες οι 63 είναι ώρες φυσικής παρουσίας και οι υπόλοιπες 53 γίνονται μέσω online tutorials (eLearning) που ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει όποτε επιθυμεί.

2

Σε δύο 3ωρα μαθήματα την εβδομάδα διδάσκεται και εξηγείται το σύνολο των εφαρμογών του digital marketing από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επαγγελματίες μεγάλων εταιριών του χώρου διδάσκουν τα μαθήματα στα ελληνικά, χρησιμοποιώντας παρουσιάσεις στα αγγλικά, ώστε όλα να είναι κατανοητά σε όλους και παράλληλα δίνεται η δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης, καθώς το course δε μένει μόνο στη θεωρία. Μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας γίνεται δημιουργία διαφημίσεων υπό την καθοδήγηση του διδάσκοντα, σε computer lab. Αυτά παράλληλα περιλαμβάνονται και στο e-Learning μέρος του μαθήματος, ώστε κάθε συμμετέχων να μπορεί να κάνει την επανάληψη που θέλει στο δικό του χρόνο και με το δικό του ρυθμό, όποτε το επιθυμεί.

Στο νέο course του Alba εντάσσονται εξάλλου για πρώτη φορά τα μαθήματα 2020 Marketing, Online Reputation Management και Programmatic, μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για όλες τις νέες τεχνολογίες, μετατρέποντάς τες σε «όπλο» για τη διαχείριση του δικού τους brand, ενώ απευθύνονται στο σωστό κοινό, την κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα εισάγεται και η «Digi-Day», μια ειδική ενότητα του προγράμματος, όπου οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την επίλυση ενός πραγματικού case study που αφορά στην ανάπτυξη μίας της digital marketing στρατηγικής.

3

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κατά κύριο λόγο Δευτέρες και Τετάρτες, 18:00-21:30, στο Alba Graduate Business School στην οδό Ξενίας 6-8, απέναντι από την πλατεία Μαβίλη, στο κέντρο της Αθήνας. Το κολλέγιο παρέχει τη δυνατότητα ειδικών εκπτώσεων για όσους επιλέξουν να εγγραφούν στο πρόγραμμα εγκαίρως, κερδίζοντας σημαντική έκπτωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν με δύο τρόπους, είτε χειρόγραφα με μία φόρμα εγγραφής, είτε ηλεκτρονικά.

Η μεγάλη επιτυχία του course αποδεικνύεται από το γεγονός πως έχει ήδη εκπαιδεύσει πάνω από 1.600 επαγγελματίες, μεταξύ των οποίων στελέχη όλων των μεγάλων εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Εσύ είσαι ένας επαγγελματίας που αγαπάς το αντικείμενο της δουλειάς σου και δεν θέλεις να μένεις πίσω. Είναι η ευκαιρία σου να βρεθείς μπροστά, με τους πρωτοπόρους, με τους καλύτερους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ