ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όλα όσα εξασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια στην εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Όλα όσα εξασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια στην εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Με εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο να έχουν στραφεί στα προϊόντα νέας γενιάς τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερους Έλληνες να επιλέγουν εναλλακτικές επιλογές από το κάπνισμα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως βρισκόμαστε ενώπιον μίας πραγματικής e-volution.

Το γεγονός πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί πιθανώς μια λιγότερο βλαβερή εναλλακτική του καπνίσματος και βοηθά αποδεδειγμένα τους ενήλικες καπνιστές να ελαττώσουν ή να αντικαταστήσουν το τσιγάρο, είναι σίγουρα σημαντικό. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως με δεκάδες επιλογές στη διάθεσή μας σε ό,τι αφορά στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και σε πολλές περιπτώσεις, ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που καταναλώνουμε, είναι σημαντικό να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε τους παράγοντες που κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα και στην ασφάλεια της εμπειρίας μας στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Με την τεχνολογία να μας φέρνει όλο και περισσότερες επιλογές σε ό,τι αφορά στα e-cigs, το σίγουρο είναι πως αξίζει να λάβουμε υπόψη μας τις παραμέτρους εκείνες που διασφαλίζουν την ποιότητα στο άτμισμα εν έτη 2019, τα προϊόντα νέας γενιάς που μας προσφέρουν το κάτι καλύτερο. Το ποιες είναι αυτές, θα το ανακαλύψετε παρακάτω.

Η σημασία των αυστηρών ποιοτικών προτύπων και των ελέγχων ασφαλείας

Το πρώτο και πλέον βασικό στοιχείο που καθορίζει την ποιότητα στην εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου εν έτη 2019 είναι το αν το προϊόν που θα επιλέξουμε ακολουθεί αυστηρά ποιοτικά πρότυπα και έχει υποβληθεί σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας προτού φτάσει σε εμάς. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει πάντα να επιλέγουμε τα e-cigs από ένα αξιόπιστο brand και δη, από μία εταιρεία που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε όλες τις προαναφερθέντες και σίγουρα απαραίτητες πληροφορίες.

Η επιλογή ενός high tech προϊόντος που μας έρχεται μετά από πολυετείς δοκιμές

Εξίσου σημαντικό είναι το να μπορούμε να γνωρίζουμε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο που ατμίζουμε είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες καθώς και ότι πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που στηρίζεται σε επιστήμη και τεχνολογία αιχμής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί αναμφίβολα το myblu™, το ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς της Imperial Tobacco. Το γεγονός πως έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να είναι σήμερα πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στη Δυτική Ευρώπη δεν είναι τυχαίο. Αρκεί απλώς να αναφέρουμε πως για την παραγωγή του εφαρμόζονται αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ενώ υποβάλλεται σε πολυάριθμους ελέγχους ασφαλείας. Για την ακρίβεια, κάθε συστατικό του υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μεγάλη Βρετανία.

2

Η απαραίτητη προσοχή στα υγρά ηλεκτρονικού τσιγάρου και τις σύγχρονες προγεμισμένες κάψουλες

Ένας ακόμη άκρως σημαντικός παράγοντας που πραγματικά εξασφαλίζει την ποιότητα στην εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου αφορά στα υγρά ηλεκτρονικού τσιγάρου που καταναλώνουμε. Το λάθος που κάνουν πολλοί ατμιστές σήμερα είναι ότι στρέφονται σε υγρά αμφιβόλου ποιότητας, την προέλευση των οποίων δεν γνωρίζουν, ενώ συχνά επιλέγουν υγρά για τα ηλεκτρονικά τους τσιγάρα τα οποία δεν βρίσκονται σε κάψουλες. Η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει ένας ατμιστής όμως, σήμερα είναι να προτιμήσει προ-γεμισμένες κάψουλες. Γιατί; Διότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διασφαλίσει πως το υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου που καταναλώνει, είναι ασφαλές, δεν μπορεί να νοθευτεί και ανταποκρίνεται σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα. Με λίγα λόγια, τα προ-γεμισμένα pods ενός αξιόπιστου brand επιτρέπουν στον καταναλωτή να γνωρίζει πως οι κάψουλές που χρησιμοποιεί κατασκευάζονται και γεμίζονται με ασφάλεια, σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Η τεχνολογία, η αντοχή και η ευκολία στη χρήση

Τέλος, δεν υπάρχει αμφιβολία πως στις μέρες μας κάθε καταναλωτής επιθυμεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που μπορεί να συμβαδίζει με τον τρόπο ζωής του. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται ένα e-cig που του χαρίζει ευκολία στη χρήση, άνεση και μεγάλη αντοχή. Ζυγίζοντας μόνο κάποια γραμμάρια και διαθέτοντας κομψή εμφάνιση, πέντε διαφορετικά χρώματα συσκευών, φορτιστή USB και μπαταρία που κρατάει πάρα πολλές ώρες (για την ακρίβεια επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης), το myblu™ -το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως προσφέρεται σε πέντε γεύσεις και δύο επίπεδα νικοτίνης- «κερδίζει» και σε αυτά τα σημεία. Το πλέον σημαντικό στοιχείο, βέβαια, σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη πρωτοποριακή συσκευή ατμίσματος, είναι ενδεχομένως το ότι αρκεί μία απλή κίνηση, ένα click & go, για να αλλάξουν οι προγεμισμένες κάψουλές του.

3

Με τους σύγχρονους καταναλωτές να γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί και να βάζουν την ποιότητα σε πρώτο πλάνο, είναι σίγουρα θετικό το γεγονός πως σήμερα έχουν στη διάθεσή τους τεχνολογικά εξελιγμένες επιλογές που μπορούν να ικανοποιούν τις ανάγκες τους, ακόμη και σε ό,τι αφορά στην ποιότητα στην εμπειρία του ατμίσματος.

Διότι ακόμη και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που μπορεί να τους προσφέρει κάτι καλύτερο, δύναται να κάνει τη διαφορά στη καθημερινότητά τους και όπως όλα δείχνουν, εν έτη 2019 ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς μπορεί να προσφέρει κάτι καλύτερο σε όλους τους ενήλικους καπνιστές ή και ατμιστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ