Η ΒΙΑΝΕΞ στη διεθνή φαρμακευτική έκθεση CpHI Worldwide 2019
Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ, με δυνατή παρουσία στην παραγωγή γενοσήμων σκευασμάτων, έλαβε μέρος και φέτος στην έκθεση CPhI Worldwide, η οποία πραγματοποιήθηκε από 5 έως 7 Νοεμβρίου στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.
Για πρώτη φορά, στο περίπτερο της ΒΙΑΝΕΞ συστεγαζόταν και η εταιρεία Pharmanel, μετά την εξαγορά που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2019.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς καλύπτοντας όλο το φάσμα του φαρμάκου.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη της εταιρείας, προερχόμενα κυρίως από τα τμήματα Εξαγωγών, Business Development και R&D πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων, με σκοπό τόσο τις νέες συνεργασίες όσο και τη διεύρυνση των υπαρχουσών.
PHOTO 1 / 3
Photo 1/3
Πηγή: ΒΙΑΝΕΞ
Photo 2/3
Πηγή: ΒΙΑΝΕΞ
Photo 3/3
Πηγή: ΒΙΑΝΕΞ
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi: Πακιστάν και Αίγυπτος διατηρούν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
21:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κεφαλογιάννης και Τσιάρας παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία τους
21:54
ΕΛΛΑΔΑ
Πτώση ατόμου σε δύσβατο σημείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης - Επιχείρηση ανάσυρσης
21:46
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο κατέγραψε οικιακή βοηθό να βασανίζει τον ηλικιωμένο εργοδότη της στη Χίο
21:35
ΚΟΣΜΟΣ