ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς μία «μαύρη» λίστα θα σας βγάλει… ασπροπρόσωπους τη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ;

Πώς μία «μαύρη» λίστα θα σας βγάλει… ασπροπρόσωπους τη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ;

Όπως κάθε χρόνο, οι τελευταίες μέρες του Νοέμβρη σηματοδοτούν και την τελική ευθείαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πριν όμως από τη γιορτινή αυτή περίοδο, προηγείται μία άλλη, η οποία καθιερώθηκε πολύ πρόσφατα στη ζωή μας και δεν είναι άλλη από τη Black Friday ή όπως λέμε και στο… χωριό μας, «Μπλακ Φράιντεϊ»!

Πρόκειται πραγματικά για μία τεράστια εμπορική γιορτή που όπως είναι λογικό, προκαλεί μεγάλη φρενίτιδα στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο προετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί τις ασυναγώνιστες προσφορές των καταστημάτων. Για τους καταστηματάρχες είναι μία ευχάριστη αφορμή να αυξήσουν κατακόρυφα τον τζίρο τους, ενώ για τους καταναλωτές ένας τρόπος να αποκτήσουν πράγματα που στην αρχική τους τιμή φαίνονται… απαγορευτικά.

Μάλιστα, ο θεσμός της Μαύρης Παρασκευής, δείχνει να έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, που έχει ξεφύγει πλέον από τα στενά όρια των μεγαλουπόλεων και έχει επεκταθεί και σε επαρχιακές ή ακριτικές περιοχές, όπως αποδεικνύεται και από πρόσφατη δημοφιλή διαφήμιση των καταστημάτων Κωτσόβολος που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο.

Ο Βρασίδας, η λαίδη Άντζελα και η… black list

Όπως οι περισσότεροι από εμάς, έτσι και ο Βρασίδας έχει αρχίσει ήδη να κάνει τα κουμάντα του για τη δεύτερη «μεγάλη» Παρασκευή της χρονιάς. Με τη βοήθεια της γυναίκας του, λοιπόν, κατάφερε και συγκέντρωσε τους συντοπίτες του στην κεντρική πλατεία του χωριού, με σκοπό να συγκεντρώσει τα παραγγέλματα όλων τους για την πολυαναμενόμενη Μπλακ Φράιντεϊ! Αυτό που δεν γνώριζε όμως, είναι πως παρά την καλή του θέληση να τους εξυπηρετήσει όλους, πλέον οι καταναλωτές μπορούν να γιορτάσουν και διαδικτυακά την εμπορική αυτή «φιέστα», έχοντας τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Κωτσόβολου. Αφού σημείωσε τηλεοράσεις, smartphone και hoverboard στη λεγόμενη black list του χωριού, κίνησε για την πόλη με το αγροτικό του και με την λαίδη Άντζελα Δημητρίου να τραγουδάει μελωδικά στη διαπασών την αξέχαστη επιτυχία «Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα»!

Πώς μία «μαύρη» λίστα θα σας βγάλει… ασπροπρόσωπους τη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ;

2

Πρωτοποριακές υπηρεσίες για άνετες αγορές

Όπως καταλαβαίνετε φυσικά, ούτε ο Βρασίδας, ούτε κανένας δεν θα λείπει φέτος από τους εορτασμούς της Μαύρης Παρασκευής και αυτό δημιουργεί την ανάγκη για την εφαρμογή έξυπνων πρακτικών, οι οποίες θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τη διαδικασία αγορών για τη λαοθάλασσα που θα «πλημμυρίσει» τις κεντρικές αγορές. Δεν είναι λίγοι άλλωστε, εκείνοι που τα προηγούμενα χρόνια παραπονέθηκαν για τις ατέρμονες ουρές και την ατελείωτη αναμονή των ταμείων. Ακριβώς για αυτό και θέλοντας να κάνει ακόμη πιο διασκεδαστική την αγοραστική μας εμπειρία, ο Κωτσόβολος δημιούργησε την πρωτοποριακή υπηρεσία «Pay Express», η οποία μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τη συναλλαγή μας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σε οποιοδήποτε σημείο του μαγαζιού και χωρίς να υποχρεούμαστε να περάσουμε τη χρονοβόρα διαδικασία του ταμείου, μέσω του τερματικού POS που διαθέτουν οι υπεύθυνοι πωλήσεων του εκάστοτε καταστήματος. Για όσους θέλουν να παραλάβουν οι ίδιοι επιτόπου, με την υπηρεσία Collect@Store μπορούν μέσα σε 20λεπτά από τη στιγμή που έχουν κάνει την παραγγελία τους online να παραλάβουν στο κοντινότερο κατάστημα που έχουν βρει διαθέσιμό το προϊόν. Η μαύρη λίστα που μας βγάζει… ασπροπρόσωπους.

Ένα σημείο στο οποίο ως ευσυνείδητοι καταναλωτές, οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή μας παραμονές της Μπλακ Φράιντεϊ, είναι βεβαίως τα προϊόντα που θα συμπεριλάβουμε στο φυσικό ή ηλεκτρονικό καλάθι των αγορών μας. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να δημιουργήσουμε και εμείς μία… μαύρη λίστα με τα προϊόντα που θέλουμε να αποκτήσουμε, να ιεραρχήσουμε σωστά τις προτεραιότητές μας και έπειτα να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε αγορά. Σε κάθε περίπτωση, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε χρονιά, τα προϊόντα τεχνολογίας είναι αυτά που θα έχουν την τιμητική τους, με σημαντικές εκπτώσεις που τα καθιστούν προσβάσιμα σε κάθε πορτοφόλι, ακόμη και αν η τιμή τους ήταν αρχικά απλησίαστη.

3

Μην χάνετε άλλο καιρό! Μπείτε σήμερα κιόλας στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Κωτσόβολου, ενημερωθείτε για τις ασυναγώνιστες προσφορές σε κάθε κατηγορία προϊόντος και προετοιμάστε από σήμερα κιόλας την απαραίτητα μαύρη λίστα που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ!