ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γίνε και εσύ διανομέας αγάπης με δύο «κλικ»

Γίνε και εσύ διανομέας αγάπης με δύο «κλικ»

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η ατμόσφαιρα αλλάζει. 

Μπαίνουμε σε μια εποχή χαράς, αγάπης, θαλπωρής και ευτυχίας. Ανυπομονούμε να περάσουμε καλά με τους αγαπημένους μας και την οικογένειά μας, είτε στο σπίτι μας, είτε έξω…

Τα Χριστούγεννα όμως είναι μια γιορτή συνυφασμένη με την αίσθηση της προσφοράς και της αλληλεγγύης και τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να μοιράσουμε αγάπη και καλοσύνη στους γύρω μας. Ακόμα κι αν δεν έχουμε χρόνο, δυσκολευόμαστε να βρούμε τον τρόπο ή δεν ξέρουμε τι ακριβώς να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους γύρω μας, μπορούμε να κάνουμε μια πραγματικά καλή πράξη, πάρα πολύ εύκολα και απλά, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Γιατί πώς θα σας φαινόταν αν με δύο μόνο «κλικ», ένα «share», μπορούσατε να γίνετε διανομείς, να μοιράσετε αγάπη και να δωρίσετε ένα ευρώ σε προϊόντα σε φορείς που φροντίζουν συνανθρώπους μας σε ανάγκη;

lidl55

Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα μας δίνουν φέτος τα Χριστούγεννα τα Lidl, να γίνουμε δηλαδή «διανομείς» αγάπης, μέσα από μια νέα και πρωτοποριακή καμπάνια. Αντί όμως να μοιράσουμε το γνωστό και πολύ αγαπητό στο κοινό φυλλάδιο της εταιρίας, μοιράζουμε το Φυλλάδιο Προσφοράς #apotalidl, μοιράζουμε αγάπη. Αρκεί να μπούμε στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα fylladioprosforasapotalidl.gr και να πατήσουμε το κουμπί «Μοιράσου το καλό!», ώστε να μοιραστεί «ηλεκτρονικά» το μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. Για κάθε share που κάνουμε, δίνουμε ένα ευρώ σε προϊόντα για συμπολίτες μας που τα χρειάζονται, μέσω των οργανισμών «Ανοιχτή Αγκαλιά», «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής», «Μπορούμε» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

lidl3

Έτσι, με πολύ απλό τρόπο, ενώ εμείς διασκεδάζουμε και περνάμε καλά μαζί με τους αγαπημένους μας τις γιορτές, έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε πραγματική βοήθεια και σε λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας. Από τον υπολογιστή, το κινητό ή το τάμπλετ μας, πάρα πολύ εύκολα, απλά και αθόρυβα προσφέρουμε αλληλεγγύη στους γύρω μας, απλά και μόνο με δύο «κλικ»: Ένα για να μπούμε στο «Φυλλάδιο Προσφοράς» κι ένα για να το κάνουμε share, με όποιον τρόπο εμείς επιθυμούμε.

lidl4

Η Lidl Ελλάς με αυτόν τον τρόπο συνδυάζει την κοινωνική προσφορά και τη συμμετοχή του κοινού, που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του καλού σκοπού. Αυτό άλλωστε κάνει εδώ και 20 χρόνια, κατά τα οποία έχει προσφέρει πάνω από δύο εκατ. ευρώ σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις, αλλά και πάνω από ένα εκατ. ευρώ σε δωρεές προϊόντων, μεταξύ άλλων. Η ιδέα για τη νέα δράση προέκυψε από την αγάπη που εξέφρασαν για το Φυλλάδιο Προσφορών Lidl δύο μικρά κορίτσια, η Ελεονόρα από το Μονοδένδρι Ζαγορίου που με τη δική της φαντασία ζωγράφισε την δική της εκδοχή από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο και η Στεφανία από την Κατερίνη που φωτογράφησε την εξαιρετική συλλογή της από δεκάδες φυλλάδια Lidl. Την προσπάθεια στηρίζουν η Γωγώ Δελογιάννη, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Γιάννης Σερβετάς που έχουν ήδη γίνει «Διανομείς Αγάπης» και μας καλούν να τους στηρίξουμε κι εμείς με τη σειρά μας.

lidl5

Με τον πιο απλό κι εύκολο τρόπο μπορούμε αυτά τα Χριστούγεννα να κάνουμε πράξη τη διάθεσή μας για προσφορά στον συνάνθρωπο: Με δύο κλικ γινόμαστε κι εμείς διανομείς του Φυλλαδίου Προσφοράς #apotalidl, μοιραζόμαστε το καλό και δίνουμε ένα ευρώ σε προϊόντα με κάθε share!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ