ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ZeniΘ απογειώνει τη Black Friday και προσφέρει 3 μήνες δωρεάν ρεύμα

Η ZeniΘ απογειώνει τη Black Friday  και προσφέρει 3 μήνες δωρεάν ρεύμα

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, γιορτάζει τη φετινή Black Friday και εξασφαλίζει μια κορυφαία προσφορά για τους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα . Μόνο για μια ημέρα, η ZeniΘ προσφέρει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα , με το προϊόν POWER HOME MAX, με το οποίο η τιμή της κιλοβατώρας μπορεί να φτάσει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την κορυφαία προσφορά την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, μέσα από την επίσημη σελίδα της ZeniΘ https://www.zenith.gr/ και από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. Ακόμη, οι κάτοικοι Αττικής μπορούν να επισκεφθούν το φυσικό ενεργειακό κατάστημα της ZeniΘ στην Κηφισιά, στην οδό Κασσαβέτη 4, ενώ η προσφορά θα είναι διαθέσιμη και στο ZeniΘ Pop Up Store στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη.

Η προσφορά αφορά το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας POWER HOME MAX με 24μηνη σύνδεση και προσφέρει 3 μήνες δωρεάν μηνιαίο πάγιο και 3 μήνες κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα) κατά τον 1ο, 12ο και 18ο μήνα του συμβολαίου.

Η εταιρεία, που επιβραβεύει πάντα με επιπλέον υπηρεσίες τους καταναλωτές φυσικού αερίου και ρεύματος, δίνει το «παρών» στη μεγάλη γιορτή των προσφορών και προσφέρει για ακόμη μια φορά μοναδικά προνόμια. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ δηλώνει σχετικά: «Στη ZeniΘ, βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για να τους προσφέρουμε κορυφαία ενέργεια με το μέγιστο όφελος για την κάθε ενεργειακή τους ανάγκη. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε παρά να συμμετάσχουμε δυναμικά και φέτος σ’ αυτόν το θεσμό της αγοράς, με μια σημαντική προσφορά – 3 μήνες δωρεάν ρεύμα, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από το ελληνικό κοινό εδώ και 20 χρόνια. Kαι φέτος, η ενέργεια της Black Friday φτάνει στο ZeniΘ».

Περισσότερες πληροφορίες για τη ZeniΘ μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

zenith black friday 002

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ