ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Live A Legacy: Γράψε κι εσύ τη δική σου ιστορία επιτυχίας!

Live A Legacy: Γράψε κι εσύ τη δική σου ιστορία επιτυχίας!

Οι συμμετοχές είναι ακόμη ανοιχτές και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορείς και εσύ να ανεβάσεις το βιογραφικό σου και να διεκδικήσεις μια από τις 6 θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης ή μια 6μηνη υποτροφία mentoring.

Υπάρχουν στιγμές που σου δίνεται η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου, την προσωπικότητά σου, τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Αυτές τις ευκαιρίες πρέπει να τις «αρπάζεις» για να μπορείς να εξελίσσεσαι, να πατάς δυναμικά στα πόδια σου και να κάνεις μια νέα αρχή.

Την ευκαιρία για το απαραίτητο και σημαντικό πρώτο βήμα που χρειάζεσαι για αυτή τη νέα αρχή, στην προσφέρει η Mastercard μέσα από πολλές και παράλληλες δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Live A Legacy.

Πως όμως φτάσαμε εκεί; Δώσε μας λίγη προσοχή.

Πριν από λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση του Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top.

Στην εκδήλωση, περισσότερες από 400 νέες γυναίκες είχαν την ευκαιρία να αντλήσουν έμπνευση από καταξιωμένους ομιλητές και ομιλήτριες και να συμμετάσχουν σε speed training και mentoring sessions.

Οι Speakers Mentors και διοργανωτές του Live A Legacy



Οι Speakers, Mentors και διοργανωτές του Live A Legacy

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Live A Legacy, η Mastercard δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνεχίζει με ενέργειες που θα πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο με στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις νέες γυναίκες.

Εσύ πρέπει απλώς να «αρπάξεις» την ευκαιρία που λέγαμε.

Εάν είσαι φοιτήτρια στο τελευταίο έτος του προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού σου, μπες στην πλατφόρμα του Live A Legacy και διεκδίκησε:

  • μια από τις δύο θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης στα τμήματα Marketing και Customer Delivery της Mastercard, με δύο απλά βήματα: Ανέβασε το βιογραφικό σου και στη συνέχεια συμπλήρωσε το Business Case.
  • μία από τις δύο θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης στην Εθνική Τράπεζα
  • μία από τις δύο θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης στην Alpha Bank


Και οι δράσεις συνεχίζονται, καθώς φέτος η Mastercard σε συνεργασία με το Women On Top εγκαινίασαν το Live A Legacy Mentoring Program μέσω του οποίου προσφέρουν 50 υποτροφίες mentoring, για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα.

Το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον παραμένει δύσκολο για μια νέα γυναίκα, ωστόσο τέτοιες πρωτοβουλίες μας γεμίζουν αισιοδοξία και δείχνουν «κάτι» να αλλάζει προς το καλύτερο.

Μην χάσεις την ευκαιρία, προλαβαίνεις μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου να δηλώσεις συμμετοχή στις δράσεις του Live A Legacy και να κάνεις την αρχή για κάτι ανεκτίμητο, γράφοντας τη δική σου ιστορία επαγγελματικής επιτυχίας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ