ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Cyber Monday: Προσφορές που «αγγίζουν» το 85% σήμερα στο Διαδίκτυο

Cyber Monday: Προσφορές που «αγγίζουν» το 85% σήμερα στο Διαδίκτυο

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια ο όρος Cyber Monday να ήταν άγνωστος για την πλειονότητα των Ελλήνων όμως, σήμερα οι περισσότεροι καταναλωτές στη χώρα μας όχι μόνο είναι πλήρως ενημερωμένοι αλλά μάλιστα, περιμένουν με ανυπομονησία τη διαδικτυακή Δευτέρα, εκμεταλλευμένοι την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Ουσιαστικά, η Cyber Monday ακολουθεί τη Μαύρη Παρασκευή και επί της ουσίας, συνιστά την ηλεκτρονική εκδοχή της Black Friday, της ημέρας των μεγάλων εκπτώσεων στα καταστήματα, η οποία καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά το 2016, από την αλυσίδα καταστημάτων Public. Σε αντίθεση όμως, με την Black Friday η οποία «απαιτεί» σε πολλές περιπτώσεις τη φυσική παρουσία του καταναλωτή από το κατάστημα, κάτι που μπορεί να συνοδεύεται από συνωστισμό και ταλαιπωρία, στη Cyber Monday τα πάντα γίνονται μέσω Διαδικτύου.

Σήμερα, λοιπόν, οι καταναλωτές έχουν μία επιπλέον ημέρα στη διάθεσή τους για να κάνουν πραγματικά οικονομικές και ξεκούραστες αγορές -ειδικότερα δε εκείνοι οι οποίοι δεν πρόλαβαν να ανακαλύψουν εγκαίρως τις προσφορές της Μαύρης Παρασκευής.

cyber 2

Οι online προσφορές που κάνουν τη διάφορα

Γιατί η Δευτέρα μετά τη Black Friday αποκαλείται Cyber Monday και τι άλλο αξίζει να γνωρίζουμε για αυτή; Ο συγκεκριμένος όρος μας έρχεται από τις ΗΠΑ και για την ακρίβεια, επινοήθηκε από την Ellen Davies, σημερινή πρόεδρο της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας Εμπορίου με αφορμή τις διαδικτυακές συνήθειες των καταναλωτών.

Η καταναλωτική... φρενίτιδα συνεχίζεται, λοιπόν, και το σίγουρο είναι πως αν θέλετε να κάνετε τις αγορές σας σε τιμές Black Friday, αξίζει να εκμεταλλευτείτε τη Cyber Monday. Εμείς κάναμε ήδη μια έρευνα αγοράς προκειμένου να ανακαλύψουμε πού κυμαίνονται οι προσφορές και από τις πρώτες κιόλας αναζητήσεις μας στο Διαδίκτυο, διαπιστώσαμε πως οι εκπτώσεις αυτή τη Cyber Monday «αγγίζουν» το 85%.

Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε πως στο Public.gr, εντοπίσαμε προσφορές από 200 συνεργαζόμενα καταστήματα του Public marketplace σε προϊόντα τεχνολογίας με έως -75%, μόδα (ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ) με έως -85%, είδη σπιτιού με έως -80%

sport και fitness προϊόντα με έως -78%, βρεφικά με έως -72%, είδη προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς με έως -70% καθώς και βαλίτσες, είδη ταξιδιού και hobby με έως -57%.

Για παράδειγμα, βρήκαμε τηλεόραση Hitachi 43" Ultra HD 4K LED Smart 43HK5100 με έκπτωση 60%, μόνο 199 ευρώ, Gaming Mouse Razer DeathAdder Elite με έκπτωση 50% μόνο 39,99 ευρώ, σετ περιποίησης μαλλιών με πέντε αξεσουάρ για φορμάρισμα - Gemei Gm4834 με έκπτωση 85% μόνο 5,29 ευρώ και μεταξύ άλλων, Mi-Pac Canvas Tonal Γυναικείο Σακίδιο μόνο 16,70 ευρώ και έκπτωση 70%.

Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τη Cyber Monday για να κάνετε τις αγορές σας σε τιμές Black Friday και ανακαλύψτε εδώ ακόμη περισσότερες διαδικτυακές προσφορές. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και προτιμήστε να κάνετε τις συναλλαγές σας μόνο με αξιόπιστα και γνωστά σε εσάς ηλεκτρονικά καταστήματα.