ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 3 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 21 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ίλιον, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, της Δανίας, την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και την Championship της Αγγλίας και με 30 ευρώ κέρδισε 10.825,50 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Markopoulo Park, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) πέντε νικητές, τρεις από το Μαρκόπουλο και δύο από τα Βριλήσσια, κέρδισαν από 10.266,60 ευρώ.
Στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) ένας νικητής από την Ηλιούπολη κέρδισε 5.061 ευρώ.
Πυρκαγιές στη Σικελία εν μέσω καύσωνα - Εκκενώθηκε κλινική, χωρίς πόσιμο νερό είκοσι κοινότητες
20:14
Αγώνας δρόμου για τη διάσωση αιγυπτιακού τάφου 3.000 ετών από τις ξαφνικές πλημμύρες
20:04
Διαρροή αερίου στον Πειραιά: Επέστρεψαν στα σπίτια τους οι κάτοικοι που είχαν εκκενώσει
19:55
Από τον καύσωνα, στις καταιγίδες: Από την Ορεστιάδα ξεκίνησαν τα πρώτα καλοκαιρινά μπουρίνια
19:43