ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Secret Santa: Το απρόβλεπτο έθιμο που μας φέρνει κοντά με φίλους και συναδέλφους!

Secret Santa: Το απρόβλεπτο έθιμο που μας φέρνει κοντά με φίλους και συναδέλφους!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποιο είναι το πιο διασκεδαστικό έθιμο των Χριστουγέννων; Εκείνο που μας κάνει να αδημονούμε και να μετράμε αντίστροφα τις μέρες; Που σχεδόν δεν μπορούμε να… κοιμηθούμε από την αγωνία; Χωρίς αμφιβολία, αν υπάρχει κάποιο έθιμο το οποίο «πλημμυρίζει» τις καρδιές όλων μας έκπληξη και χαρά, αυτό είναι αναμφίβολα η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ακόμη και το γεγονός πως γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι κάτω από το δέντρο υπάρχει ένα γιορτινό «πακέτο» που μας περιμένει, δεν αναιρεί τον ενθουσιασμό μας όταν ανακαλύπτουμε το περιεχόμενο που «κρύβεται» μέσα στο περιτύλιγμα. Ωστόσο, η χαρά του αποστολέα και συνεπώς της «προσφοράς» θα είναι πάντα ασύγκριτη και πολλή μεγαλύτερη, ακόμη και από αυτόν που παραλαμβάνει το δώρο.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που το νεοφερμένο και δημοφιλές έθιμο του Secret Santa, κερδίζει χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερους υποστηρικτές στη χώρα μας, όπως και σε πολλές άλλες! Αν δεν γνωρίζετε σε τι ακριβώς αναφέρομαι, τότε μία ματιά στη νέα ευρηματική διαφήμιση των καταστημάτων Κωτσόβολος που μας το θύμισαν και «κλέβει» τις εντυπώσεις, θα σας πείσει πως είναι το έθιμο που οφείλετε να συμπεριλάβετε κι εσείς στους φετινούς χριστουγεννιάτικους εορτασμούς!

Ποιος είναι ο δικός σας Secret Santa;

Όπως καταλάβατε, το Secret Santa ενδείκνυται για το χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου ή την πρωτοχρονιάτικη μάζωξη σε κάποιο φιλικό σπίτι. Οι συμμετέχοντες γράφουν το όνομά τους σε ένα χαρτάκι, το οποίο τοποθετούν σε μία άτυπη «κληρωτίδα». Στη συνέχεια ο καθένας τους επιλέγει από ένα χαρτάκι, το οποίο τους υποδεικνύει σύμφωνα με το αναγραφόμενο όνομα, για ποιον θα αναλάβουν τον ρόλο του «μυστικού» Άγιου Βασίλη. Έτσι, χωρίς κανείς τους να γνωρίζει από που και ποιον θα του έρθει το δώρο, προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη επιλογή για τον δικό τους παραλήπτη, ελπίζοντας πως δεν θα έχουν πέσει πολύ μακριά από τα γούστα του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι επιλέγουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές των δώρων από τα καταστήματα Κωτσόβολος, καθώς η πληθώρα προϊόντων του Κωτσόβολου, του δικού μας Secret Santa, και το πάντα πρόθυμο προσωπικό, μειώνουν στο ελάχιστο την πιθανότητα να πάει κάτι στραβά!

2

Μία γνήσια χριστουγεννιάτικη εμπειρία

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί το έθιμο του Secret Santa έχει αγαπηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια, ο λόγος «κρύβεται» στους ιδιαίτερους δεσμούς που δημιουργεί αναπάντεχα μεταξύ των ανθρώπων. Ακολουθώντας το χριστουγεννιάτικο «πνεύμα» που μας θέλει πιο αισιόδοξους, καλοσυνάτους και πρόθυμους, έτσι και το Secret Santa περνάει αυτή τη θεωρεία στην πράξη! Μέσα από ένα παιχνίδι ανταλλαγής δώρων, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους. Ας αναλογιστούμε λίγο, πόσοι άνθρωποι μας περιβάλλουν καθημερινά στο γραφείο, άνθρωποι που δεν γνωρίζουμε πάρα ελάχιστα πράγματα για αυτούς και πόσο καλή αφορμή θα ήταν το παραπάνω έθιμο, για να γνωριστούμε από την αρχή! Ίσως μετά το άνοιγμα των δώρων, συνειδητοποιήσουμε πως μας συνδέουν πολλά περισσότερα από όσα πιστεύαμε, ακόμη και με το… big boss, το οποίο δεν γίνεται φυσικά να μείνει έξω από το παιχνίδι! Όσο περισσότεροι άλλωστε, τόσο πιο συναρπαστική γίνεται στο τέλος η αποκάλυψη των δώρων και των μυστικών Άγιων Βασίληδων!

3

Τέλος, εάν το πρόσωπο το οποίο έτυχε να επιλέξετε από την κλήρωση του Secret Santa, είναι εξίσου… δραστήριο και «μέσα στα πράγματα» με το big boss που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο, τότε σε ένα από τα 95 καταστήματα του Κωτσόβολου, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το τέλειο δώρο μέσα από μία ευρεία γκάμα κατηγοριών που απευθύνονται σε αθλητές, ερασιτέχνες μάγειρες, μέχρι pet και wine lovers! Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε πάντα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και ψηφιακά, μπαίνοντας απλά στο εύχρηστο ηλεκτρονικό τους κατάστημα!