ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Προϊόν Νέας Γενιάς με 0% Νικοτίνη!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα Προϊόν Νέας Γενιάς με 0% Νικοτίνη!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το άτμισμα στη χώρα μας κερδίζει όλο και περισσότερους υποστηρικτές χρόνο με τον χρόνο. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που στρέφονται σε αυτό, θεωρώντας το ως την καλύτερη εναλλακτική επιλογή για να αναθεωρήσουν την πολύχρονη σχέση τους με τη νικοτίνη. Ακριβώς αυτή η κατακόρυφη αύξηση, είναι που οφείλει να μας κάνει ακόμη πιο υποψιασμένους και προσεκτικούς με την επιλογή του ηλεκτρονικού μας τσιγάρου, αλλά και του υγρού αναπλήρωσης που θα χρησιμοποιήσουμε, ειδικότερα όταν τα καταστήματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι αναρίθμητα και με τόσο ευρεία γκάμα προϊόντων. Με άλλα λόγια, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση να εξακριβώσουμε ποια προϊόντα που εντοπίζουμε στα ράφια, αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη μας.

Παρόλα αυτά, όταν ο καταναλωτής γνωρίζει ακριβώς τι είναι αυτό που ζητά από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον «ξεγελάσει» ο οποιοσδήποτε καταστηματάρχης. Αυτό συμβαίνει γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των καπνιστών που γνωρίζουν τι θέλουν, στρέφονται ως επί το πλείστον στο myblu™ της Imperial Tobacco, δηλαδή στο καινοτόμο προϊόν νέας γενιάς που παρουσιάζει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά μία μοναδική γεύση απαλλαγμένη εντελώς από τη νικοτίνη!

Blue ice: Μία αναπάντεχα μοναδική εμπειρία

Θέλοντας να διευρύνει μία ήδη «πλούσια» παλέτα από γεύσεις, το myblu™ πρόσθεσε στη γκάμα όσων αγαπούν το vaping, το σύγχρονο Blue Ice με 0% περιεκτικότητα νικοτίνης. Πρόκειται για ένα αναπάντεχο «πάντρεμα» από γευστικές «νότες» μέντας και γεύση μύρτιλου. Εσείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε τη δροσερή φρεσκάδα της μενθόλης και του άγριου, ώριμου μύρτιλου, να σας παρασύρουν σε μία πρωτοφανή και ανέλπιστα απολαυστική εμπειρία ατμίσματος! Την ίδια γεύση μπορείτε να βρείτε σε δύο επιπλέον διαβαθμίσεις νικοτίνης, πέρα από το πρόσφατο 0%, οι οποίες είναι 0,8% και 1,6%.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υγρά ατμίσματος, οι συγκεκριμένες προγεμισμένες κάψουλες, είναι πολύ πιο εύχρηστες και μπορεί ο καπνιστής να τις προμηθευτεί από τα περίπτερα. Έτσι, εκτός τη νικοτίνη, απαλλάσσεται μία για πάντα και από το άγχος πως μπορεί να του τελειώσει το υγρό, χωρίς να είναι σε θέση να προμηθευτεί την ίδια στιγμή καινούργιο. Το σημαντικότερο βέβαια από όλα, είναι το γεγονός πως οι συγκεκριμένες κάψουλες υγρού αναπλήρωσης, έχουν περάσει όλους τους τοξικολογικούς ελέγχους, τις αξιολογήσεις καταλληλόλητας και έχουν ανταποκριθεί απόλυτα στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν καταλήξουν στα χέρια μας. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους βασικότερους λόγους, που καθιστούν το myblu™ μονόδρομο στην επιλογή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

2

Συνδυάζοντας καινοτομία, επιστήμη και ποιότητα

Αυτό βέβαια που κάνει το κομψό και ελαφρύ myblu™ να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο, από κάθε άλλο ηλεκτρονικό τσιγάρο, είναι το γεγονός πως η εύχρηστη τεχνολογία «click and go» που διαθέτει, διευκολύνει ακόμη περισσότερο τον καπνιστή. Πιο συγκεκριμένα, όταν το υγρό της κάψουλας εξαντληθεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ατμιστής, είναι να την ξεκουμπώσει τραβώντας την ελαφρά προς τα πάνω και έπειτα να τοποθετήσει στη θέση της μία καινούργια. Μόλις ακούσει το χαρακτηριστικό «κλικ», σημαίνει πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πλέον έτοιμο για άτμισμα! Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, η οποία «αγγίζει» τη μία ημέρα πλήρης χρήσης με μόλις τριάντα λεπτά φόρτισης, μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε όποτε και όσο εμείς θέλουμε, κάνοντας το myblu™ και τις μοναδικές του γεύσεις, όπως άλλωστε και το Blue Ice 0%, ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας! Όπως αποδεικνύουν άλλωστε και τα ίδια του τα χαρακτηριστικά, το myblu™ αποτελεί ένα εξελιγμένο προϊόν νέας γενιάς, το οποίο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την καινοτομία, την επιστήμη και την ποιότητα, ένα «τρίπτυχο» που αναμενόμενο είναι πως το φέρνει και στην πρώτη θέση των προτιμήσεων!

3

Κλείνοντας, αν με αφορμή τις γιορτές του Χριστουγέννων θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu™, είναι μία αληθινή επένδυση που θα σας χαρίσει ακαταμάχητες εμπειρίες απόλαυσης!