ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.893.908 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 16 έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.893.908 ευρώ.
Μεταξύ των νικητών ήταν δύο τυχεροί παίκτες σε Αθήνα και Σαλαμίνα, οι οποίοι κέρδισαν από 10.000 ευρώ στα παιχνίδια «1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΙΚΗΤΕΣ» και «ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ», αντίστοιχα.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Στην γκάμα των παιχνιδιών έχει επιστρέψει το εορταστικό παιχνίδι «ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ». Σε ειδική συσκευασία, αξίας δέκα ευρώ, περιλαμβάνει πέντε ΣΚΡΑΤΣ, από τα οποία τουλάχιστον ένα κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ.
Επίσης, κυκλοφόρησε το νέο παιχνίδι «ΤΥΧΕΡΗ ΖΑΡΙΑ», αξίας ενός ευρώ, που προσφέρει κέρδη έως 10.000 ευρώ.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.
Οι αλλαγές στο πώς τρώμε τα σαββατοκύριακα συνδέονται με καρδιακούς κινδύνους
10:31
«Δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο» - Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα στήριξης για Κρήτη και ενέργεια
10:25
Διεθνές δίκτυο χάκερ: Στο στόχαστρο της Europol 18χρονος στην Αθήνα - Πώς απειλούσαν τα θύματά τους
10:23
4 Οκτωβρίου: 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας
10:12