ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μarkopoulo Park: Μεγάλα τζακ ποτ με περισσότερα από 65.000 ευρώ στο κλείσιμο της χρονιάς

Μarkopoulo Park: Μεγάλα τζακ ποτ με περισσότερα από 65.000 ευρώ στο κλείσιμο της χρονιάς

Δυναμικό «φίνις» της χρονιάς στο Markopoulo Park με την τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του 2019 να επιφυλάσσει τρία τζακ ποτ και μεγάλα κέρδη. 

Το ΣΚΟΡ 6, το ΣΚΟΡ 3 και το πρώτο σύνθετο δίδυμο αναμένεται να μοιράσουν περισσότερα από 65.000 ευρώ συνολικά την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, εκτοξεύοντας το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Τα τρία τζακ ποτ

Στο ΣΚΟΡ 6 (πρόβλεψη νικητή από την 3η έως και την 8η ιπποδρομία της ημέρας) μεταφέρονται 21.949 ευρώ από το τζακ ποτ της προηγούμενης εβδομάδας, ανεβάζοντας το ποσό για τους νικητές της Κυριακής σε περισσότερα από 50.000 ευρώ. Αντίστοιχα, στο πρώτο σύνθετο δίδυμο (πρόβλεψη δυο πρώτων ίππων χωρίς σειρά στην 1η και στη 2η ιπποδρομία της ημέρας) μεταφέρονται 5.317 ευρώ και αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 10.000 ευρώ. Επίσης, περισσότερα από 5.000 ευρώ περιμένουν τους νικητές του ΣΚΟΡ 3 (πρόβλεψη νικητή από την 6η έως και την 8η ιπποδρομία της ημέρας) μετά το τελευταίο τζακ ποτ.

Σε όλες τις ιπποδρομίες κι αυτής της εβδομάδας παραμένει η επιδότηση των 2.000 ευρώ στο ΓΚΑΝΙΑΝ (πρόβλεψη νικητή ιπποδρομίας).

Οι οκτώ ιπποδρομίες της ημέρας θα ξεκινήσουν στις 13:00. Το ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να κεντρίσουν η 4η ιπποδρομία, με δέκα καθαρόαιμους ίππους να αναζητούν την πρώτη τους νίκη, αλλά και η 5η ιπποδρομία, το τρόπαιο Τελευταίας Συγκέντρωσης 2019, που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1800 μ.

2

Απόλυτος προορισμός διασκέδασης

Μέσα στο 2019 το Markopoulo Park αναδείχθηκε ως ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Μεγάλες δράσεις, όπως ΟΠΑΠ All Stars Concert, Φεστιβάλ Γεύσεων και 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, Γιορτή Χαρταετού, αλλά και πλήθος δραστηριοτήτων για τα παιδιά κάθε εβδομάδα, προσέλκυσαν δεκάδες χιλιάδες κόσμου, δίνοντας μία νέα πνοή στον ελληνικό ιππόδρομο.

Δείτε ένα βίντεο με τις σημαντικότερες δράσεις της χρονιάς:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ