ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

To Insurancemarket φέρνει μία νέα εμπειρία ασφάλισης στο Σύνταγμα!

To Insurancemarket φέρνει μία νέα εμπειρία ασφάλισης στο Σύνταγμα!

Εκεί που περπατάς στο δρόμο, στο κέντρο της Αθήνας, βλέπεις μπροστά σου το πρώτο «phygital insurance concept store» στην Ελλάδα, με την υπογραφή του insurancemarket. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα που πουλάει… κάτι που έχει σχέση με την τεχνολογία.

Κι όμως, είναι ένα κατάστημα ασφαλίσεων, όπου μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα, να συγκρίνεις 24 ασφαλιστικές εταιρείες και να ζήσεις μία προηγμένη εμπειρία στην ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, σκάφους ακόμα και ασφάλεια υγείας.

Πριν μπεις ακόμη μέσα καταλαβαίνεις ότι η πόρτα που θα ανοίξεις θα σε βάλει στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας αφού ο χώρος δεν μοιάζει καθόλου με τα παραδοσιακά καταστήματα.

Το μοναδικό στο είδος του one stop shop του insurancemarket σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις ένα ασφαλιστικό προϊόν ή να ανανεώσεις την ασφάλισή σου μέσα σε 2 λεπτά!

Θα μπορούσε βέβαια να πει κάποιος: «Αυτό μπορώ να το κάνω ήδη, εύκολα, γρήγορα online. Γιατί να επισκεφτώ το φυσικό κατάστημα;»

Η δημιουργία ενός phygital χώρου που συνδυάζει την εμπειρία του φυσικού καταστήματος με τις νέες εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας είναι μία ιδέα που κερδίζει έδαφος διεθνώς καθώς στην πλειονότητά τους οι καταναλωτές προτιμούν ακόμη τα παραδοσιακά καταστήματα από το διαδίκτυο για τις αγορές τους, παρά το γεγονός ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει τεράστια άνθηση τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

Το phygital insurance concept store της Insurancemarket αποτελεί την απόδειξη ότι ο ασφαλιστικός κλάδος βρίσκεται σε φάση εκσυγχρονισμού και μπορεί να παντρέψει τον ανθρώπινο παράγοντα με την ψηφιακή τεχνολογία προς όφελος του καταναλωτή.

Μία επίσκεψη στο concept store της Insurancemarket, Φιλελλήνων 7 στο Σύνταγμα, θα σε πείσει ότι τα καλύτερα στοιχεία της ψηφιακής εμπειρίας, όπως η αμεσότητα και η ταχύτητα, «αναμειγνύονται» με την ανθρώπινη διάδραση προσφέροντας κορυφαία αγοραστική εμπειρία.

Ανακάλυψε τη νέα εμπειρία ασφάλισης & βρες την ασφάλεια που σε συμφέρει ΕΔΩ!