Folli Follie: Παραίτηση του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας
Η εταιρεία Folli Follie ανακοίνωσε σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών ότι ο Αβραάμ Κ. Γούναρης υπέβαλε χθες, Κυριακή, την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της καθώς και από όλα τα διοικητικά συμβούλια θυγατρικών της εταιρείας.
Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στη Διοίκηση της Folli Follie που προτάθηκαν από τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο στις 4 Φεβρουαρίου 2020, οι ομολογιούχοι πιστωτές της εισηγμένης εταιρείας εμφανίζονται αντίθετοι, προειδοποιώντας πως «θα ήταν πολύ επιζήμιες για τον Όμιλο και θα έθεταν σε κίνδυνο τη συνεχιζόμενη βιωσιμότητά του».
Η σχετική αναφορά εμπεριέχεται σε επιστολή που γνωστοποίησε ομάδα των ομολογιούχων της Folli Follie, στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Θέμη Σοφού.
Στην επιστολή, που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το CNN Greece, οι ομολογιούχοι εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους επί του περιεχομένου της επιστολής του Δημήτρη Κουτσολιούτσου (της 4ης Φεβρουαρίου 2020), με την οποία ζήτησε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Folli Follie που έχει προγραμματιστεί για την 20η Φεβρουαρίου 2020.
«Κόκκινα δάνεια»: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες με τη νέα ρύθμιση
05:00
Δημόσιο: Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
04:00
Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώνεται η τιμή του - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
02:00