Folli Follie: Παραίτηση του προέδρου του ΔΣ της εταιρείας
Η εταιρεία Folli Follie ανακοίνωσε σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών ότι ο Αβραάμ Κ. Γούναρης υπέβαλε χθες, Κυριακή, την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της καθώς και από όλα τα διοικητικά συμβούλια θυγατρικών της εταιρείας.
Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στη Διοίκηση της Folli Follie που προτάθηκαν από τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο στις 4 Φεβρουαρίου 2020, οι ομολογιούχοι πιστωτές της εισηγμένης εταιρείας εμφανίζονται αντίθετοι, προειδοποιώντας πως «θα ήταν πολύ επιζήμιες για τον Όμιλο και θα έθεταν σε κίνδυνο τη συνεχιζόμενη βιωσιμότητά του».
Η σχετική αναφορά εμπεριέχεται σε επιστολή που γνωστοποίησε ομάδα των ομολογιούχων της Folli Follie, στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Θέμη Σοφού.
Στην επιστολή, που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το CNN Greece, οι ομολογιούχοι εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους επί του περιεχομένου της επιστολής του Δημήτρη Κουτσολιούτσου (της 4ης Φεβρουαρίου 2020), με την οποία ζήτησε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Folli Follie που έχει προγραμματιστεί για την 20η Φεβρουαρίου 2020.
Συνάντηση Μητσοτάκη με Τερέζα Ριμπέρα και τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τασούλα
18:10
Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν την επείγουσα ανάγκη αποκατάστασης της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
17:58
Στη Λιβύη τη Δευτέρα ο Γιώργος Γεραπετρίτης - Διαδοχικές συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας
17:46
Ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε τις επιθέσεις κατά στόχων στον νότιο Λίβανο
17:35