ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Terra Creta: Αφιέρωση δέντρου ελιάς προς τιμήν της πρέσβεως της Κίνας

Terra Creta: Αφιέρωση δέντρου ελιάς προς τιμήν της πρέσβεως της Κίνας

Σε νέες συμφωνίες στις αγορές του εξωτερικού προχωρά η διοίκηση της εταιρείας Terra Creta, μέλος του Ομίλου AVIAREPS. Στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στο Κολυμβάρι της Κρήτης, τελετή αφιέρωσης δέντρου ελιάς προς τιμήν της Α.Ε Πρέσβειρας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Zhang Qiyue.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπερiφερειάρχης Χανίων, κ. Ν. Καλογερής, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Α. Παπαδεράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Γ. Μαλανδράκης, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Χανίων, κ. Γ. Νικηφοράκης, καθώς και ο Διευθυντής της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, κ. Κ. Ζορμπάς.

Στο λόγο της, η Α.Ε Πρέσβειρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, μιλώντας για την Terra Creta είπε χαρακτηριστικά ότι η τεχνογνωσία και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ανάπτυξη στην ασιατική αγορά, «Η Ελλάδα πρέπει να στρέψει το βλέμμα της στην Κίνα για την προώθηση των προϊόντων της και η πρεσβεία μας είναι έτοιμη να βοηθήσει με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση της Terra Creta για την αφιέρωση δέντρου ελιάς, εκφράζοντας την πεποίθηση της, ότι θα υπάρξει περαιτέρω διείσδυση ελληνικών προϊόντων και ειδικότερα ελαιόλαδου στην αγορά της Κίνας. Επίσης, κατά την ολοήμερη παραμονή της περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, παρακολούθησε σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιόλαδου, ενώ επισκέφθηκε το μνημειακό δέντρο Ελιάς των Βουβών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ