ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η HONOR «ζει μαζί σου» μέσα από το νέο οικοσύστημά της

Η HONOR «ζει μαζί σου» μέσα από το νέο οικοσύστημά της

Με βασικό σύνθημα της το «Ζει μαζί σου!» η HONOR το νεανικό brand μπαίνει σε μια νέα εποχή και δημιουργεί μια σειρά από νέα προϊόντα στο smart living  που «αγκαλιάζουν» την καθημερινότητα του χρήστη και ταυτόχρονα τον καθιστούν το κέντρο των τεχνολογικών καινοτομιών της.

Τα πρώτα προϊόντα της εταιρίας που «χτίζουν» το οικοσύστημα της όπως το νέο HONOR Magic Watch 2 παρουσιάστηκαν στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας CES και μέσα στους επόμενους μήνες -συγκεκριμένα τον Μάρτιο- η εταιρία θα φέρει και στην Ελληνική Αγορά το νέο της HONOR MagicBook Laptop το οποίο ξεχωρίζει τόσο για τον premium σχεδιασμό του όσο και για τα πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά του!

Επιπρόσθετα η HONOR παραμένοντας πιστή στο νεανικό κοινό, θα παρουσιάσει και στην Ελλάδα νέες σειρές προϊόντων που απευθύνονται κυρίως σε νέες δυναμικές αγορές όπως εκείνη των e-sports! Η πρόσφατη διάκριση του HONOR Magic Watch 2 ως το καλύτερο Smart watch στην CES αλλά και η σημαντική αύξηση 1333% (YoY) στις αποστολές wearables εκτός της Κίνας επιβεβαιώνει την στρατηγική κατεύθυνση της εταιρίας σε προϊόντα που διευκολύνουν την ζωή των καταναλωτών με σημαντικές καινοτομίες αλλά και ταυτόχρονα «ζουν μαζί» με τον καταναλωτή καθημερινά και του παρέχουν όλα εκείνα που χρειάζεται ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Το οικοσύστημα της HONOR καθώς και τα νέα προϊόντα που η εταιρία θα φέρει θα ενισχύσει περαιτέρω την θέση της στις παγκόσμιες αγορές. Τα πρώτα δείγματα στρατηγικής κατεύθυνσης της HONOR θα παρουσιασθούν σε ειδική εκδήλωση στην Ισπανία μέσα στο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 24 Φεβρουαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ