Επιβεβαιώνει η Forthnet πρόταση της Duet
Η Forthnet επιβεβαίωσε την Παρασκευή, με ανακοίνωση που γνωστοποίησε προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, το ενδιαφέρον της Duet Private Equity Limited για την εισηγμένη.
Στην σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Forthnet ενημερώνει ότι σήμερα, 13.3.2020, γνωστοποιήθηκε σε αυτή πρόταση από την εταιρεία Duet Private Equity Limited, με έδρα το Λονδίνο προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (exposures) έναντι της εταιρείας και της θυγατρικής της Fοrthnet Media A.E.
Η πρόταση αφορά στην απόκτηση ομολογιακών δανείων, μετατρέψιμων ομολογιών και μετοχών. Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.
Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες».
Περίπου 1.500 λιγότερα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε μια χρονιά
10:57
Η καταγγελία που ξεσκέπασε τον Καμπούρη: Εργαζόμενη έπαιρνε 600 ευρώ, της δήλωνε 20.000 ετησίως
10:53
Η Ουάσινγκτον ζητά επισήμως «περισσότερες πληροφορίες» από τη Ρωσία για το κρούσμα πανώλης
10:45
Εξαπάτησαν ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 175.000 ευρώ
10:26