ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

European Business Awards 2015/2016: Τέσσερις ελληνικές εταιρείες διεκδικούν την πρωτιά

European Business Awards 2015/2016: Τέσσερις ελληνικές εταιρείες διεκδικούν την πρωτιά
Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης διεκδικούν τέσσερις ελληνικές εταιρείες.

Οι εταιρείες διακρίθηκαν από τις 110 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης που διακρίθηκαν κατά τη δεύτερη φάση του διαγωνισμού European Business Awards 2015/2016, με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur».

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις επιχειρήσεις: Coffee Island (The ELITE Award for Growth Strategy of the Year), Megas Yeeros (The Import/Export Award), Pharma-Data (The Award for Customer Focus) και ΒIKOΣ -ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ (The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m).

Παράλληλα, συνεχίζεται μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρεία από τους National Champions της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής θα ανακοινωθούν στις 7 Μαρτίου και οι National Public Champions της κάθε χώρας θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν στον τελικό τον Ιούνιο.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ