ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«ΗΟΝΟRLife, StayatHome!» είναι γεγονός! Με προσφορές, δώρα και πολλές εκπλήξεις από την HONOR!

«ΗΟΝΟRLife, StayatHome!» είναι γεγονός! Με προσφορές, δώρα και πολλές εκπλήξεις από την HONOR!

Η HONOR «τιμά» τον καταναλωτή , τον στηρίζει μέσα από μια σειρά από ενέργειες και προσφορές και τον προτρέπει να παραμείνει στο σπίτι κοντά σε όλους εκείνους που αγαπά!

Από την Δευτέρα6 Απριλίου και μέχρι 19 Aπριλίου 2020 στο πλαίσιο του “HONORLife, Stayathome” η HONOR προχωρά για πρώτη φορά σε μια μεγάλη σειρά προσφορών, τόσο σε νέα προϊόντα όπως το HONORMagicBook 14 -το νέο Laptop της εταιρίας-όσο και στα υπόλοιπα προϊόντα τεχνολογίας:smartphones και wearables.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 19 Απριλίου, η HONOR προσφέρει έως και -35% φθηνότερα αγαπημένα smartphones, για να επικοινωνούμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Το εντυπωσιακό HONOR 10 Lite με FullView οθόνη 6.21ιντσών FHD+ και μπροστινή κάμερα 24MPμπορεί να γίνει δικό σου από € 229 ευρώ, τώρα με €149 ευρώ. Το αγαπημένο HONOR 8Α σε περιμένει σε super τιμή από € 159 ευρώ στα € 109 ευρώ, το HONOR 8Sαπό € 139 ευρώ στα € 99 ευρώ και το HONOR 7S από € 119 ευρώ, μόνο €79 ευρώ.

Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εργασία από το σπίτι, η HONOR προσφέρει το ολοκαίνουριο HONORMagicBook 14ιντσών -το νέο business laptopτης εταιρίας- από € 629 ευρώ στα € 549 ευρώ (δείτε το εδώ) και το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Το HONORMagicBook 14 έχει μπαταρία μεγάλης διάρκειας που κρατάει μέχρι και 10 ώρες αδιάκοπης χρήσης. Το νεανικό του design, αλλά και ο εξαιρετικά ελαφρύς και λεπτός σχεδιασμός του το καθιστούν το καλύτερο valueformoneylaptop στην κατηγορία του!

Μέσα από την ενέργεια “HONORLife, Stayathome”,η HONORδιαθέτει φθηνότερα και τα νέα smartwatches HONORMagicWatch 2, με έκπτωση από € 199 ευρώ στα € 179 ευρώ. To ΗΟΝΟRMagicWatch 2 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 14 ημέρες με μια μόνο φόρτιση και 15 διαφορετικά προγράμματα fitness, τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.

Η HONOR, στο πλαίσιο του“HONORLife, Stayathome”, θα ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες νέες συνεργασίες που έρχονται να δώσουν επιπλέον αξία και να τιμήσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τον Έλληνα καταναλωτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ