ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

eΒay: πλάνο επένδυσης 1 εκατ. ευρώ σε ελληνικές επιχειρήσεις

eΒay: πλάνο επένδυσης 1 εκατ. ευρώ σε ελληνικές επιχειρήσεις

Τα σχέδια της για επενδύσεις έως 1 εκατ. ευρώ μέσω του προγράμματος Always Open σε ελληνικές επιχειρήσεις ανακοίνωσε η eBay.

Η γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι θα δώσει την ευκαιρία σε αυτές τις επιχειρήσεις να ανοίξουν το δικό τους διαδικτυακό κατάστημα μέσα στην πλατφόρμα, χωρίς να καταβάλλουν προμήθεια. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία φιλοδοξεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν λόγω της κρίσης του κοροναϊού. Παράλληλα, η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης, στα αγγλικά και στα ελληνικά, από κορυφαίους εκπροσώπους της.

Σύμφωνα με την eBay, ο αριθμός των πωλητών που συμμετέχουν στην πλατφόρμα έχει αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με τον Μάρτιο. Επίσης, τα στελέχη της τονίζουν ότι η Ελλάδα αποτελεί κύρια προτεραιότητα για την eBay, καθώς έχει σημαντική προοπτική ως προς τις εξαγωγικές της δραστηριότητες και μοναδικά προϊόντα να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα αριθμεί 12.000 ενεργούς Έλληνες πωλητές, πολλοί εκ των οποίων δραστηριοποιούνται στην eBay για πάνω από μία δεκαετία.

Η eBay επιδιώκει να στηρίξει τις ελληνικές επιχειρήσεις μέσω και ενός εξειδικευμένου συστήματος υποστήριξης για τη δημιουργία νέων διαδικτυακών καταστημάτων, για όσες δεν έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν τα φυσικά τους καταστήματα ανοιχτά, την περίοδο αυτή. Στόχος της eBay είναι να κάνει πιο γρήγορη αυτή τη διαδικασία, καθιστώντας τη όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Η eBay προσφέρει δωρεάν τα παρακάτω προνόμια:

  • Εκπαίδευση και εξειδικευμένο σύστημα υποστήριξης: ειδικοί εκπρόσωποι της εταιρίας μαθαίνουν στους πωλητές τον τρόπο, με τον οποίο θα μπορούν οι ίδιοι να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα στην eBay και να πουλάνε τα αγαθά τους διαδικτυακά.
  • Η eBay αναλαμβάνει τις προμήθειες: Οι πωλητές θα μπορούν να ανοίξουν το κατάστημα τους δωρεάν και χωρίς να καταβάλλουν προμήθειες, για ένα τρίμηνο.

Παράλληλα, υπάρχει ακόμα ένα κοινό όφελος για όλους τους νέους και τους ήδη υπάρχοντες πωλητές μέσα από την πλατφόρμα της eBay. Με τη συνδρομή στο eBay Store, μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν λίστα με 50.000 προϊόντα, έως και τις 31 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ