ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι αναζητούν οι επιχειρήσεις όταν προμηθεύονται υπολογιστές

Τι αναζητούν οι επιχειρήσεις όταν προμηθεύονται υπολογιστές
Pixabay

Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της προτεραιότητες και ανάγκες: εγγυημένη αξιοπιστία, always-on σύνδεση, αυξημένη παραγωγικότητα, ελκυστικό εξοπλισμό για την προσέγγιση νέων εργαζομένων, ασφαλές tele-working, και πολλά ακόμα.

Κορυφαίες εταιρείες της αγοράς μας εξηγούν στο @CNN.gr τους λόγους για τους οποίους οι επαγγελματικές σειρές Think της Lenovo αποτελούν την πλέον ιδανική επιλογή για κάθε επιχείρηση.

Ένα από τα βασικά κομμάτια της υποδομής της κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, είναι οι προσωπικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοί της. Η κατάλληλη επιλογή υπολογιστών μπορεί να βοηθήσει τόσο στην ενίσχυση της παραγωγικότητας των εργαζομένων όσο και στο να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα των στελεχών της επιχείρησης.

Ποια είναι όμως τα κριτήρια επιλογής ενός κατασκευαστή;

Ένα βασικό κριτήριο είναι ο κατασκευαστής να διαθέτει ευρεία γκάμα επιλογών προκειμένου τα αρμόδια στελέχη της εκάστοτε επιχείρησης να μπορούν να επιλέξουν τα συστήματα εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες των διαφορετικών προφίλ εργασίας.

Ακόμα ένα κρίσιμο κριτήριο είναι η αξιοπιστία και η ποιότητα των μηχανημάτων, όπου σημαντικό ρόλο παίζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητες που εκείνα έχουν. Στην περίπτωση των φορητών υπολογιστών βασικοί παράγοντες είναι η αντοχή της μπαταρίας και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας που προσφέρει το κάθε σύστημα. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το θέμα του σχεδιασμού. Οι εργαζόμενοι, είτε ανήκουν στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια είτε έχουν μόλις προσληφθεί, θέλουν να χρησιμοποιούν ένα μηχάνημα που να είναι εξαιρετικά φορητό αλλά και να είναι αξιόπιστο. Άλλωστε, ο φορητός υπολογιστής αποτελεί πλέον βασικό κομμάτι της καθημερινότητας τους.

Ποιος είναι ο κατασκευαστής εκείνος που καλύπτει αυτά τα κριτήρια;

Τόσο για μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς όπως είναι η ΑΒ Βασιλόπουλος, το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και η Village όσο και για καινοτόμες επιχειρήσεις όπως το Skroutz και η OutThereMedia, ο κατασκευαστής αυτός είναι η Lenovo, μία εταιρεία που διαθέτει πληθώρα επιλογών για οποιαδήποτε ανάγκη. Οι σειρές της οικογένειας ThinkPad προσφέρουν αδιαπέραστο συνδυασμό από κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, εξαιρετικό σχεδιασμό και υψηλή αυτονομία μπαταρίας, που σημαίνει ότι μπορούν να λειτουργήσουν για αρκετές ώρες χωρίς να συνδεθούν στην πρίζα.

Μία γεύση από τις απόψεις των επιχειρήσεων που επέλεξαν τη Lenovo για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε υπολογιστές μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video: