ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Sky Express ξανά στους αιθέρες με πλήρες πρόγραμμα πτήσεων

H Sky Express ξανά στους αιθέρες με πλήρες πρόγραμμα πτήσεων

«Η Sky Express θα συνεχίσει να εξυπηρετεί καθημερινά και τους 34 προορισμούς της, όπως έκανε όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας», λέει στο CNN Greece η γενική διευθύντρια του ομίλου, Βασιλική Χριστίδη.

Ο κλάδος των αερομεταφορών είναι από τους κλάδους που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές λόγω της κρίσης του κορωνοϊού και η επιστροφή στην κανονικότητα συνδέεται με μια σειρά μέτρων που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια ταξιδιωτών και προσωπικού, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, με τη διαχείριση των ζημιών.

Η Sky Express όπως λέει η κ. Χριστίδη, πήρε τη στρατηγική απόφαση να μη σταματήσει καμία αεροπορική σύνδεση με τις περιοχές της Ελλάδας που συνδέει, με μειωμένη συχνότητα, ακόμη κι αν έπρεπε να πετάξει χωρίς κανέναν επιβάτη παρά μόνο με εμπορεύματα ή αλληλογραφία. Γι αυτό και η εταιρία ήταν στην 18η θέση στην Ευρώπη, σε αριθμό πτήσεων, μέσα στην καρδιά της πανδημίας. Η εταιρία, παράλληλα δημιούργησε ευέλικτες υπηρεσίες για διαρκή επικοινωνία με το επιβατικό κοινό για τη διαχείριση εισιτήριων, το rebooking, τις ακυρώσεις, με ταχύτητα και ευελιξία.

Η Sky Express δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλό της και ούτε προτίθεται να κάνει απολύσεις. Η εταιρία, όπως λέει η κυρία Χριστίδη, απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε θέματα ασφάλειας κατά τη διάρκεια των πτήσεων, δημιούργησε ένα πρόγραμμα, το Careplane, και σύντομα θα αναρτήσει και στο διαδίκτυο οδηγίες για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά τη διάρκεια των πτήσεών της. Προγραμματίζει νέες υπηρεσίες για το επιβατικό κοινό με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και σύντομα θα τρέξει μια νέα καμπάνια για την διαφημιστική προβολή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο.