ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Πετούλης νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Πετούλης νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance στην Ελλάδα

Η Europ Assistance Greece, θυγατρική της Europ Assistance με έδρα τη Γαλλία, ηγέτιδας εταιρείας στους τομείς της Παροχής Βοήθειας και των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Γιάννη Πετούλη στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ο Γιάννης Πετούλης είναι ένα στέλεχος με μακρά επαγγελματική εμπειρία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις μεγάλων οργανισμών στην Ελλάδα, με διορατικότητα και βαθιά γνώση της αγοράς και των αναγκών της. Η τοποθέτησή του στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου πραγματοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Europ Assistance στοχεύοντας, μέσα από τις ικανότητές του, στην υλοποίηση μιας στρατηγικής εξωστρέφειας και στην περαιτέρω διεύρυνση της παρουσίας της εταιρείας στην Ελλάδα.

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Γιάννης Πετούλης σχολίασε σχετικά: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή για την επιλογή μου σε αυτή τη θέση που αποτελεί εξαιρετική πρόκληση για την περαιτέρω ανάδειξη των δυνατοτήτων της Europ Assistance στην Ελλάδα. Ο κόσμος μας αλλάζει ραγδαία και ως αποτέλεσμα θεωρώ άμεση προτεραιότητά μου την ενσωμάτωση στην εταιρική κουλτούρα της δύναμης της τεχνολογίας, για τη διείσδυση σε νέους τομείς όπως η τηλεϊατρική και για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Αυτή είναι άλλωστε η υπόσχεσή μας.. Care Never Stops! Είμαστε πάντα δίπλα σας!».

Σχετικά με τη Europ Assistance

Η Europ Assistance, από το 1963, πρωτοπορεί στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών, με παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 200 χώρες, εξελίσσοντας συνεχώς τις παρεχόμενες λύσεις. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1991 αναπτύσσοντας προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της ενώ έχει επεκτείνει τη δράση της στους τομείς που καλύπτουν το Σπίτι, το Ταξίδι, το Αυτοκίνητο, την Υγεία και Concierge.

Η δέσμευσή μας συνίσταται στην άμεση παρουσία μας όπου και όποτε χρειαστεί, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο μέσω του τεχνολογικά σύγχρονου contact center και του πιστοποιημένου δικτύου συνεργατών μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ