ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γενικός διευθυντής ACS στο CNN Greece: 80% αύξηση ζήτησης λόγω Covid19 - Ανταποκριθήκαμε με επιτυχία

Γενικός διευθυντής ACS στο CNN Greece: 80% αύξηση ζήτησης λόγω Covid19 - Ανταποκριθήκαμε με επιτυχία

Το μεγαλύτερο «όπλο» της ACS ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί της, δηλώνει κάνοντας έναν απολογισμό της ιδιαίτερα απαιτητικής πρόσφατης περιόδου, εξαιτίας του κορονοϊού και της καραντίνας, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Κώστας Μενεγάκης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στο CNN Greece. 

Εξηγεί επίσης πως το προσωπικό της εταιρείας χρειάστηκε να εργαστεί με βάρδιες επί 24ωρο και υπερεργασία τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, για να ανταπεξέλθει στον φόρτο εργασίας:

«Η αύξηση των αποστολών για παράδοση στην πόρτα του καταναλωτή ανήλθε κοντά στο 80%», δηλώνει ο ίδιος και προσθέτει πως για να καταφέρει η ACS να παραδώσει τα δέματα όπως έπρεπε στους πελάτες της, χρειάστηκε να ενισχυθούν οι υποδομές της εταιρείας σε χώρους, εξοπλισμό, μεταφορικά μέσα και με προσλήψεις εργαζομένων.

Δείτε τη συνέντευξή του στο CΝΝ Greece:

«Δεδομένων των έκτακτων συνθηκών και του σύντομου χρόνου που είχαμε για να προσαρμοστούμε σε αυτές, λειτουργήσαμε παραπάνω από ικανοποιητικά» επισημαίνει ο γενικός διευθυντής της ACS, τονίζοντας πως η μεγαλύτερη πρόκληση για την ACS ήταν αυτή, «η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στην αύξηση του κύκλου εργασιών μας στο συντομότερο δυνατό χρόνο και παράλληλα να προστατεύσουμε την υγεία των πελατών μας και των εργαζομένων μας». Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη αυτή την περίοδο, η ACS συνέχισε να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας με δωρεάν διανομές υγειονομικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης, όπου και όποτε ζητήθηκε.

Η ACS προχωρά στην επόμενη ημέρα με μία μεγάλη επένδυση που αφορά στις εγκαταστάσεις της και τον συνολικό ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών της. Παράλληλα, «τρέχει» το μακροχρόνιο πρόγραμμα αντικατάστασης των οχημάτων της, με σκοπό όχι μόνο τον εκσυγχρονισμό του στόλου, αλλά και τη μείωση κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 στον μικτό κύκλο εργασιών της. Έτσι, η εταιρεία θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στην παγίωση της αύξησης της ζήτησης, που αναμένεται να φτάσει στο 15%, όπως εκτιμά ο κ. Μενεγάκης.

«Το πρόσημο είναι αδιαμφισβήτητα θετικό. Η εταιρεία δοκίμασε τα όρια της λειτουργίας της και θα πω, με πλήρη συναίσθηση των λόγων μου, ότι κατάφερε να τα ξεπεράσει και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις πρωτόγνωρες έκτακτες συνθήκες που δημιουργήθηκαν», τονίζει ο ίδιος, δίνοντας το στίγμα και παράλληλα το σύνθημα για το μέλλον.