ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Το Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης εξασφαλίζει το μέλλον μας

Ευρωπαϊκή Πίστη: Το Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης εξασφαλίζει το μέλλον μας

Η πολυετής κρίση στη χώρα μας, είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθούν πολλές παθογένειες της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά και να δημιουργηθούν φαινόμενα ανησυχίας και αβεβαιότητας για τις συντάξεις, καθώς 1 στους 10 Έλληνες θεωρεί ότι δεν θα πάρει σύνταξη ποτέ.

Το ασφαλιστικό σύστημα αλλάζει ραγδαία και ο μέχρι τώρα αναδιανεμητικός του χαρακτήρας δεν φαίνεται πλέον να αποδίδει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μειώσεις σε κύριες και σε επικουρικές συντάξεις, αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των επικουρικών συντάξεων, αύξηση των απαιτούμενων ετών ασφάλισης αλλά και αλλαγές στα όρια συνταξιοδότησης.

Οι σημερινοί 20αρηδες και 30αρηδες με χρονικά κενά στην ασφάλισή τους είτε λόγω έλλειψης εργασίας είτε λόγω μη καταβολής των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες στη θεμελίωση δικαιωμάτων συνταξιοδότησης.

Οι σημερινοί 40ρηδες και 50ρηδες συνεχίζουν να καταβάλλουν σημαντικές εισφορές που δεν θα τους εξασφαλίσουν το επιθυμητό εισόδημα σύνταξης που είχαν υπολογίσει.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας και ανησυχίας, γεννάται ένα πολύ μεγάλο ερώτημα στον πολίτη κάθε ηλικίας: «Θα πάρω σύνταξη; Και αν πάρω, θα είναι ικανό το ποσό αυτό να καλύπτει τις ανάγκες μου;»

Μονόδρομος σε όλα τα ανωτέρω, είναι η απόκτηση ενός ιδιωτικού συνταξιοδοτικού προγράμματος, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά της κρατικής Σύνταξης.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. διαθέτει καινοτόμα προγράμματα ιδιωτικής σύνταξης εξασφαλίζοντας σας ένα επιθυμητό βιοτικό επίπεδο στα χρόνια που πλέον δε θα εργάζεστε, απολαμβάνοντας τους κόπους μιας ζωής.

Σκοπός των ασφαλιστικών προγραμμάτων της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η δημιουργία ενός πλαισίου ασφάλειας και ηρεμίας, μέσα στο οποίο ο πολίτης μπορεί να διαφυλάσσει τα σπουδαιότερα υλικά ή άυλα αγαθά του. Δείτε περισσότερα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ