SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Envolve Award Greece: Ποιοι κέρδισαν τα φετινά βραβεία επιχειρηματικότητας

Envolve Award Greece: Ποιοι κέρδισαν τα φετινά βραβεία επιχειρηματικότητας

Νέοι επιχειρηματίες με πολλά υποσχόμενες ιδέες βραβεύτηκαν φέτος από το θεσμό βραβείων επιχειρηματικότητας Envolve Awards, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Τα μεγάλα βραβεία της βραδιάς κέρδισαν επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τεχνολογιών Υγείας, των Φαρμακευτικών Προϊόντων, της Μόδας και των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών. «Θεωρούμε πάρα πολύ σημαντικό τον θεσμό, διότι συμβάλλει στην ενίσχυση της νεωτερικότητας, έναν τομέα στον οποίο η κυβέρνηση δίνει πολύ μεγάλο βάρος. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε νέους ανθρώπους, ικανά εκπαιδευμένους, με ταλέντο για να παράγουν προστιθέμενη αξία στην πατρίδα», δήλωσε προσερχόμενος ο Υπουργός κύριος Γεωργιάδης.

Τo Envolve Award Greece απονεμήθηκε φέτος για έβδομη συνεχή χρονιά σε ελληνικές startup εταιρείες, από το Envolve Entrepreneurship του Ομίλου Libra. Από τους δέκα φιναλίστ, ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν οι τέσσερις, ενώ τα βραβεία προσφέρουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης. Τρία βραβεία απένειμε για δεύτερη φορά φέτος και το κοινό, ψηφίζοντας μέσω των social media τις εταιρείες προτίμησής του.

Τα μεγάλα βραβεία της βραδιάς απονεμήθηκαν:

Στην Collaborate Healthcare, μια σύγχρονη εφαρμογή διαχείρισης ιατρικών φακέλων που βοηθά τους ιατρούς να περιορίσουν τα λάθη τους, αλλά και να βελτιώνουν σημαντικά τη συμμόρφωση των ασθενών.

Στη Finclude, που παρέχει υπηρεσίες πιστοληπτικής αξιολόγησης, για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες.

Στη MOJOOLS, μια εταιρεία κοσμημάτων υψηλής αισθητικής που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να δημιουργήσουν το δικό τους εξατομικευμένο κόσμημα και

στη Rodi Pharmaceuticals, που δραστηριοποιείται στον τομέα της γονιμότητας με προϊόντα διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και φάρμακα για τη ρύθμιση ανοσολογικών και μεταβολικών διαταραχών.

Για να δείτε περισσότερα για τους νικητές και φιναλίστ του διαγωνισμού ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο.

Στην εκδήλωση, που για πρώτη φορά μεταδόθηκε απευθείας μέσω διαδικτύου, παραβρέθηκαν, εκ μέρους της κυβέρνησης, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, ο γγ Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών, Λεωνίδας Χριστόπουλος, ο Chief Creative Officer της προεδρίας της κυβέρνησης, Στηβ Βρανάκης, ο δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας, Φώτης Καρύδας, η ιδρύτρια της Wise Greece, Μελίνα Ταπραντζή, ο επικεφαλής κοινωνικής ευθύνης Ελλάδας του Ομίλου Libra και πρόεδρος του Envolve Entrepreneurship, Jimmy Αθανασόπουλος και ο διευθυντής του Envolve Entrerpreneurship στην Ελλάδα, Αλέξανδρος Νούσιας. Διαδικτυακά παρενέβη η Πέγκυ Αντωνάκου, γενική διευθύντρια νοτιοανατολικής Ευρώπης της Google, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Με τα βραβεία αυτά παρέχονται οι πόροι στους επιχειρηματίες και αποδεικνύει αυτό ότι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας», δήλωσε ο πρόεδρος του Envolve Entrerpreneurship, Jimmy Αθανασόπουλος, ενώ ο διευθυντής του Envolve Entrepreneurship Αλέξανδρος Νούσιας, τόνισε πως «θα είμαστε δίπλα σε όλους».

Παρακολουθείστε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των 7ουν Envolve Award Greece: