SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καλοκαίρι 2020: Η τεχνολογία σε πρώτο πλάνο, πώς θα αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας!

Καλοκαίρι 2020: Η τεχνολογία σε πρώτο πλάνο, πώς θα αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό μας!

Αν υπάρχει κάτι το οποίο όλοι μας αντιληφθήκαμε τους τελευταίους μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων η καθημερινότητά μας άλλαξε σε βαθμό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, είναι ο σημαντικός ρόλος της τεχνολογίας, σε κάθε πτυχή της ζωή μας.

Την περίοδο που πέρασε, αλλά και στη νέα πραγματικότητα την οποία βιώνουμε, όλοι μας γίναμε λίγο πιο tech, αφού χρειάστηκε να στραφούμε στην τεχνολογία προκειμένου να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας, να διασκεδάζουμε, να γυμναζόμαστε και να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και φυσικά, πιο «έξυπνη».

Αναζητούμε και «κατεβάζουμε», λοιπόν, εφαρμογές που μας βοηθούν να ασκούμαστε από την άνεση του σπιτιού μας και ψάχνουμε τις κορυφαίες προσφορές για να αποκτήσουμε τα gadgets εκείνα που θα μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε τις επιδόσεις μας και να βιώνουμε νέες εμπειρίες συνδεσιμότητας. Στραφήκαμε επίσης στα καλύτερα φωτογραφικά smartphones του 2020, όπως το νέο HUAWEI P40, για να απαθανατίζουμε τις καλύτερες στιγμές μας, ενώ ανακαλύπτουμε συνεχώς apps που κάνουν την εργασία εκτός γραφείου εφικτή και πιο εύκολη και μας βοηθούν να ενημερωνόμαστε για θέματα που αφορούν στην ασφάλειά μας.

Ανανεώνοντας τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό

Το φετινό, διαφορετικό καλοκαίρι, λοιπόν, αναμένεται να είναι ακόμη πιο tech, από την άνοιξη που πέρασε. Διότι μπορεί η τεχνολογία να έχει γίνει εδώ και καιρό κομμάτι της ζωής μας όμως τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την έχουμε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους ενημέρωσης, διασκέδασης, ασφάλειας και επικοινωνίας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, πολλοί είναι οι εκείνοι οι οποίοι την περίοδο που διανύουμε, αναζητούν λύσεις προκειμένου να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Για να κάνουν όμως, την καλύτερη δυνατή επιλογή, είναι σημαντικό να καταφέρουν να ανακαλύψουν τον κατάλληλο συνδυασμό, δηλαδή ένα ασυναγώνιστο «πακέτο» που μπορεί να τους εγγυηθεί την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που θα προμηθευτούν και ταυτόχρονα, εγγυημένα κορυφαίο service και εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις.

Η δική μας tech έρευνα αγοράς, μας οδήγησε φέτος το καλοκαίρι στα προϊόντα HUAWEI. Και αυτό διότι την περίοδο που διανύουμε, προσφέρει ασυναγώνιστες καλοκαιρινές προσφορές στα προϊόντα της, μέσω του δικτύου συνεργατών της. Από smartwatches της HUAWEI, όπως το απόλυτο gadget προπόνησης Watch GT2e αλλά και το «έξυπνο» και κομψό Huawei Watch GT 2, μέχρι τα best sellers laptops HUAWEI MateBook 13, HUAWEI MateBook D14 και HUAWEI MateBook D15, τo MatePad Pro της HUAWEI που έφερε τεχνολογική επανάσταση καταργώντας τα όρια ανάμεσα σε tablet και laptop (είναι το απόλυτο πολύεργαλείο για τον επαγγελματία και τον social media addict που βρίσκεται συνεχώς on the go), τα ασύρματα ακουστικά FreeBuds 3 και Freebuds 3i της HUAWEI με το Active Noise Cancellation τα οποία φορτίζουν αυτόματα όταν βρίσκονται μέσα στη θήκη τους και προσφέρουν απίστευτη ποιότητα ήχου και φυσικά, κάποια από τα πλέον εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα της αγοράς, όπως τα βραβευμένα με DxOMark και TIPA καλύτερα Photo Smartphones του 2020, HUAWEI P40.

Εκτός όμως από πολλές προσφορές, όσοι επιλέξουν να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό με προϊόντα τελευταίας γενιάς της εταιρείας αυτό το καλοκαίρι, θα έχουν δώρο τον ΦΠΑ στις νέες συσκευές HUAWEI AG smartphones (P40 Pro, P40, P40 Lite, P40 Lite E και Y5P), επιπλέον προνόμια αξίας από 300 ευρώ και άνω καθώς και ένα ασυναγώνιστο καλοκαιρινό πακέτο προσφορών.

Το συγκεκριμένο πακέτο είναι διαθέσιμο μέσω του HUAWEI AppGallery και αφορά σε εξάμηνες συνδρομές στο HUAWEI Music, δωρεάν δωδεκάμηνες συνδρομές στο HUAWEI Cloud, εκπτώσεις σε γεύματα, παραγγελίες ειδών σούπερ μάρκετ, μετακινήσεις με ταξί και έκπτωση σε υπηρεσίες parking. Όλα αυτά σε συνεργασία με το efood, το e-Fresh, το Taxiplon, το parkaround και τη Domino’s Pizza. Όσο για το Huawei AppGallery, σίγουρα είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως πρόκειται για ένα από τα τρία κορυφαία App Stores παγκοσμίως και γίνεται καθημερινά καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο. Για την ακρίβεια, είναι μία ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία, παρέχοντας παράλληλα ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι, μεταξύ άλλων, το καλοκαιρινό τεχνολογικό αυτό πακέτων προσφορών της HUAWEI, περιλαμβάνει και έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές προϊόντων που αφορούν σε αντικατάσταση οθόνης και πλακέτας σε επιλεγμένα μοντέλα, αλλά και έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου. Μάλιστα, κάθε Παρασκευή, οι πελάτες λιανικής που θα επισκέπτονται τα συνεργαζόμενα επισκευαστικά της εταιρείας (Athens HUAWEI Customer Service Center Athens, Athens TS Solutions, Patra Bakogiannis & SIA, Agrinio Bakogiannis & SIA), θα λαμβάνουν και ένα δώρο-έκπληξη, έπειτα από την ολοκλήρωση της κάθε επισκευής.

Ας εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό και ας προμηθευτούμε εγκαίρως τα κατάλληλα τεχνολογικά «εργαλεία», δηλαδή τα εξελιγμένα gadgets και τις συσκευές τελευταίας γενιάς που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη, διασκεδαστική και περισσότερο «πλούσια», τόσο από άποψης επικοινωνίας όσο και επιλογών, το φετινό, διαφορετικό καλοκαίρι.

Τα καλά νέα είναι πως το καλοκαίρι του 2020, υπάρχει ένας προορισμός για την τεχνολογία στον οποίο θα βρούμε τις καλύτερες επιλογές της αγοράς. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, να ζήσουμε στις φετινές μας διακοπές μία μοναδική εμπειρία συνδεσιμότητας με τα κατάλληλα gadgets, smartphones, tablets, αλλά και με προσφορές, εκπτώσεις και εγγυημένα κορυφαίο service.