SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η νέα ΒΡ Super Unleaded 98 οκτανίων μας πάει μακριά με «super» προστασία & «super» επιδόσεις

Η νέα ΒΡ Super Unleaded 98 οκτανίων μας πάει μακριά με «super» προστασία & «super» επιδόσεις

Επειδή το αυτοκίνητο στη σύγχρονη εποχή έχει εξελιχθεί στον… καλύτερο καθημερινό μας φίλο, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, σε εύκολες και δύσκολες διαδρομές, καλό είναι να ξέρουμε τι θα απαντήσουμε στην ερώτηση «τι βενζίνη είναι καλύτερα να βάζω;».

Ο αριθμός οκτανίου είναι το χαρακτηριστικό της βενζίνης που δείχνει το μέτρο της ικανότητάς της να καίγεται ομαλά χωρίς χτυπήματα από προαναφλέξεις (γνωστές ως «πυράκια») και οι οποίες προκαλούν ζημιές στον κινητήρα και μειωμένη απόδοση.

Οι σύγχρονοι βενζινοκινητήρες είναι εξοπλισμένοι με αισθητήρα ανίχνευσης κτυπήματος, ο οποίος, όταν χρειάζεται να αποφευχθούν τα πυράκια κατά τη χρήση βενζίνης 95 οκτανίων, καθυστερεί την ανάφλεξη.

Η καθυστέρηση όμως της ανάφλεξης αυξάνει την κατανάλωση της βενζίνης και των εκπομπών καυσαερίων, ενώ μειώνει αισθητά την ισχύ του κινητήρα και την ικανότητα οδήγησης που απολαμβάνει ο οδηγός.

Με τη χρήση βενζίνης αυξημένων οκτανίων αποφεύγονται αυτές οι επιπτώσεις, μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και βελτιώνεται η απόδοση του κινητήρα.

Εκτός όμως από τα οκτάνια, μία βενζίνη μπορεί να αποκτήσει και ειδικά χαρακτηριστικά απόδοσης, ανάλογα με την τεχνολογία ειδικών προσθέτων που περιέχει.

H BP χρησιμοποιεί σε όλα τα καύσιμά της τεχνολογία ACTIVE, μία τεχνολογία με εκατομμύρια ΕΝΕΡΓΑ μόρια που διασπούν τα κατάλοιπα της καύσης και σχηματίζουν ένα φράγμα ενάντια στη βρωμιά στα κρίσιμα μέρη του κινητήρα, βοηθώντας τον κινητήρα να αποδίδει ακόμη καλύτερα.

Αυτό το καλοκαίρι η BP λάνσαρε στην Ελληνική αγορά τη νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE, τη βενζίνη με περισσότερα οκτάνια, που μπορεί να μας πάει ακόμα πιο μακριά*.

Η νέα βενζίνη της BP έρχεται να συμπληρώσει τις επιλογές μας στις ήδη υπάρχουσες βενζίνες της Εταιρείας, την BP Unleaded 95 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE και τη BP Ultimate Unleaded 100 οκτανίων με τεχνολογία ACTIVE.

Η ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, η νέα βενζίνη με 98 οκτάνια και εκατομμύρια ενεργά μόρια, προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις.

Με συνεχή χρήση βοηθά τον κινητήρα του αυτοκινήτου μας να λειτουργεί σαν καινούργιος, βοηθά στη μείωση της πιθανότητας το αυτοκίνητό μας να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος και μπορεί να μας πάει ακόμα πιο μακριά, προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*.

Μάθετε περισσότερα στο bpfuels.gr

** Σε σύγκριση με τη κοινή βενζίνη 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.