ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AnyDoctor: Μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής αναζήτησης ιατρών

AnyDoctor: Μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής αναζήτησης ιατρών

Η AnyDoctor δραστηριοποιείται μόλις ένα μήνα, αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει από το να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της αναζήτησης και επιλογής ιατρών. Συγκεντρώνει τους καλύτερους ιατρούς από κάθε ειδικότητα και μετρά ήδη πολλές συνεργασίες.

Η AnyDoctor, είναι μια νέα πλατφόρμα διαδικτυακής αναζήτησης ιατρών που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον ιατρικό χώρο. Η δυναμική αυτή πλατφόρμα κάνει την αναζήτηση ιατρών πιο απλή από ποτέ. Κάθε χρήστης έχει στη διάθεση του γρήγορα και εύκολα, πλήρη στοιχεία των ιατρών που μπορεί να τον ενδιαφέρουν, όπως το βιογραφικό τους, τις εξειδικεύσεις τους αλλά και τις κριτικές άλλων χρηστών. Έχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να κλείσει ένα online ραντεβού με μόλις τρία ‘κλικ’.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει ταυτίσει το όνομα του με το ιατρικό marketing στην Ελλάδα. Ο Νίκος, ιδρυτής της Forthright, ενός εξειδικευμένου digital agency στο ιατρικό marketing με τα μεγαλύτερα ονόμα του ιατρικού κλάδου, κάνει ένα ακόμα επιχειρηματικό βήμα στο χώρο δημιουργώντας την AnyDoctor. Ένα εγχείρημα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον ιατρικό χώρο. Μιλήσαμε μαζί του για να μάθουμε περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα και τις δυνατότητες που προσφέρει αλλά και τα σχέδια για την περαιτέρω ανάπτυξη των εταιρειών του στον ιατρικό και όχι μόνο χώρο.

Τι προσφέρει η AnyDoctor και γιατί κάποιος να την επιλέξει;

Η AnyDoctor είναι κατά βάση μια πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών, η οποία όμως δεν περιορίζεται εκεί, αλλά προσφέρει πολλές ακόμη υπηρεσίες καλύπτοντας πολλαπλές ανάγκες. Οι χρήστες, εκτός από το ότι βρίσκουν εύκολα και άμεσα τον κατάλληλο ιατρό, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία του αλλά και να κλείσουν τηλεφωνικό ή online ραντεβού. Στόχος μας είναι να μπορεί ο ασθενής να επιλέξει τους καλύτερους ιατρούς σε όλη την Ελλάδα. Από την άλλη πλευρά, για τους ιατρούς, η AnyDoctor αποτελεί αναμφισβήτητα το ιδανικό μέσο προβολής στον ψηφιακό κόσμο. Οι ίδιοι θα μπορούν να επιλέξουν την περιοχή, την εξειδίκευση αλλά και συγκεκριμένες παθήσεις βάση των οποίων θα προβάλλονται. Φυσικά, από μια τέτοια πλατφόρμα δεν θα μπορούσε να λείπει η συνεχής ενημέρωση των ασθενών γύρω από τα ιατρικά θέματα. Γι’ αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα στους ιατρούς να αρθρογραφούν, έχοντας μάλιστα αποκλειστικά άρθρα για κάθε πάθηση. Όπως καταλαβαίνετε, η AnyDoctor αποτελεί τον διαδικτυακό τόπο συνάντησης ιατρών και ασθενών. Αυτό ακριβώς είναι που θέλαμε να πετύχουμε.

Φαίνεται πως η πλατφόρμα έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της. Πού το αποδίδεται αυτό και τί σκέφτεστε για το μέλλον;

Η δύναμη της AnyDoctor πηγάζει από την Forthright, την πρώτη εταιρεία που ίδρυσα και η οποία σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο του ιατρικού marketing. Η Forthright καταγράφει περισσότερες από 300 συνεργασίες με ιατρούς, φαρμακευτικές και συλλόγους ασθενών. Οι δυο εταιρείες συνεργάζονται στρατηγικά, στοχεύοντας να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε ιατρούς και ασθενείς. Μελλοντικά υπάρχουν αρκετά σχέδια προκειμένου η πλατφόρμα να συνεχίσει να εξελίσσεται. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο που οι χρήστες αναζητούν ιατρούς και το ιατρικό marketing όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η καινοτομία είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, θα περιμένουμε και νέα πράγματα;

Η καινοτομία είναι κάτι που χαρακτηρίζει όχι μόνο εμένα αλλά ολόκληρη την ομάδα της Forthright και της AnyDoctor. Θέλουμε συνέχεια να δημουργούμε, να προσφέρουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό για εμάς και τους συνεργάτες μας. Με γνώμονα το όραμα μας και τις αξίες μας πρόσφατα κάναμε μια ακόμα επένδυση και προχωρήσαμε στην απόκτηση ένος studio παραγωγής στην Γλυφάδα με στόχο να δημουργήσουμε το πρώτο, 24ώρης λειτουργιας, ιατρικό κανάλι στην Ελλάδα. Προχωράμε δυναμικά και με συνέπεια στην υλοποίηση του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την δημιουργία επιπλέον αξίας για τους πελάτες και συνεργάτες μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα AnyDoctor μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ