SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΒ Franchise: Mια νέα επιχειρηματική αρχή!

ΑΒ Franchise:  Mια νέα επιχειρηματική αρχή!

Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή σε μια εποχή «υψηλών ταχυτήτων» και μεγάλων προκλήσεων.

Αλλά και για σένα που προτιμάς τις σταθερές επιλογές, χαμηλού ρίσκου, που «χτίζουν» πάνω σε επιτυχημένες επιχειρηματικές βάσεις και υποδομές.

Κάνε τώρα ένα δυναμικό ξεκίνημα με το αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο Brand της ΑΒ και γράψε τη δική σου επιτυχημένη ιστορία.

Εμείς στην ΑΒ σε θέλουμε μαζί μας!

  • Στηρίζουμε την επένδυση σου παρέχοντας τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμού με πολύ ευνοϊκούς όρους.
  • Σχεδιάζουμε το κατάστημα σου μαζί σου και προετοιμάζουμε μαζί τη λειτουργία του.
  • Είμαστε και παραμένουμε δίπλα σου σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας καθ’ όλη τη διάρκεια.

Ανακάλυψε τον κόσμο του franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος και δημιούργησε μαζί μας το δικό σου ΑΒ Shop & Go ή AB Food Market, μαζί με μια ομάδα που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

ΑΒ Shop & Go: Για κάθε γειτονιά στην πόλη

Το ΑΒ Shop & Go, είναι ιδανικό για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε κάθε γειτονιά. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σημεία κοντά σε χώρους εργασίας και σχολεία.

Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθως περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ΑΒ Food Market: Για την περιφέρεια

Tο ΑΒ Food Market αποτελεί την πρόταση της ΑΒ Βασιλόπουλος για την περιφέρεια. Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα. Διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Με χώρους πώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις για αυτοκίνητα, οι αγορές πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

Για σένα είμαστε πάντα εδώ στην ΑΒ Βασιλόπουλος!