ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Mediterranean College & η DPG Digital Media κάνουν δώρο υποτροφία για μεταπτυχιακό

Το Mediterranean College & η DPG Digital Media κάνουν δώρο υποτροφία για μεταπτυχιακό

Η Παιδεία σήμερα είναι ένα από τα σπουδαιότερα αγαθά της κοινωνίας μας, ένα από τα πιο δυνατά όπλα που μπορεί να έχει κάθε άνθρωπος στη φαρέτρα του. Η διαρκής εκπαίδευση και η επιμόρφωση είναι κινητήριες δυνάμεις για κάθε φάση της ζωής, από τις πρώτες της νεότητας μέχρι τις επόμενες, χωρίς να υπάρχει όριο. Οι σπουδές όμως σε ένα καλό, ποιοτικό, αξιόπιστο και αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι το μεγάλο ζητούμενο, έτσι ώστε ο χρόνος που αφιερώνεται στην εκπαίδευση αυτή, να έχει πραγματική ανταπόκριση.

Το Mediterranean College και ο Όμιλος DPG Digital Media αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και προχωρούν από κοινού σε μία πολύ μεγάλη προσφορά για όλους. Ένας διαγωνισμός, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου και δίνει δώρο μία πλήρη υποτροφία για έναν μεγάλο νικητή αλλά και έκπτωση ύψους 40% στα δίδακτρα για όλους τους συμμετέχοντες! Η υποτροφία αφορά σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής του τυχερού νικητή, ενώ η έκπτωση κατοχυρώνεται αυτομάτως επίσης για όλα τα προγράμματα, με την υποβολή της φόρμας συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός αφορά σε αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά προγράμματα (Master’s) ή διεθνώς πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου (Executive & Professional Diplomas), από το από το Mediterranean College & το Mediterranean Professional Studies (Κ.Δ.Β.Μ2 του Κολλεγίου).

Το Mediterranean College είναι το πρώτο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο της Ελλάδας και αποτελείται από οκτώ Ακαδημαϊκές Σχολές. Συνολικά προσφέρει 19 αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών, στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, Ναυτιλιακών, Πληροφορικής, Ψυχολογίας, Επιστημών της Αγωγής, Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών & Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Ισχυρά Master’s από το 1ο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα!

Με το μεταπτυχιακό από το Mediterranean College κάθε απόφοιτος έχει πτυχίο από το πρώτο σε κατάταξη βρετανικό πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και No 26 στη Βρετανία, βάσει της κατάταξης που δημοσίευσε ο Guardian, φέτος το 2020, αποκτά διεθνείς πιστοποιήσεις από κορυφαίους βρετανικούς επαγγελματικούς συλλόγους γεγονός που εγγυάται την εγγραφή του σε επαγγελματικούς συλλόγους της Βρετανίας και ταυτόχρονα την εξασφάλιση επαγγελματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα. Γίνεται, επιπλέον δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική, καθώς τα μαθήματα διδάσκονται στα Ελληνικά αλλά και στα αγγλικά, με αξιολόγηση μέσω εργασιών. Ως σπουδαστής, συνδέεται με διακεκριμένους επαγγελματίες και περισσότερες από 500 επιχειρήσεις, για την υλοποίηση projects και πρακτική άσκηση, ενώ συμμετέχει ενεργά στο ολοκληρωμένο σχέδιο επαγγελματικής ανάπτυξης & αποκατάστασης, MC Employability Scheme®.

Executive & Professional Diplomas

Το Mediterranean Professional Studies (M.P.S) δίνει τη δυνατότητα σπουδών σε προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, τα οποία βασίζονται σε τρεις επιστημονικούς τομείς: Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας, Mediterranean Centre for Executive Education και Τεχνολογικών Επιστημών. Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα για εργαζόμενους, που αναζητούν εμβάθυνση στο αντικείμενό τους, για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους και για αποφοίτους που ζητούν εξειδίκευση σε περιζήτητους τομείς της αγοράς, όπως mini MBA, Ναυτιλιακά, Τουριστικά, Logistics, Social Media, Data Science, Sports Management, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Ειδική Αγωγή, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, Αθλητική Φυσικοθεραπεία, κ.α. Τα προγράμματα απευθύνονται και σε άνεργους ώστε να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να αυξήσουν τις πιθανότητες εισόδου τους στην αγορά εργασίας. Τα προγράμματα έχουν επτάμηνη διάρκεια σπουδών και παρέχουν διεθνή πιστοποίηση από το European International University (EIU), αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο με έδρα το Παρίσι. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για εργαζόμενους και προσφέρουν τη δυνατότητα ευέλικτης φοίτησης, τα Σαββατοκύριακα, μικτής ή εξ’ αποστάσεως, με χρήση ολοκληρωμένης πλατφόρμας και e-learning εργαλεία.

meditterranean1.jpg

Ο μεγάλος διαγωνισμός από το Mediterranean College και τον Όμιλο DPG Digital Media έχει ξεκινήσει και η φόρμα συμμετοχής εξασφαλίζει άμεσα σε όλους 40% έκπτωση στα δίδακτρα και τη δυνατότητα μίας πλήρους δωρεάν υποτροφίας. Οι ευκαιρίες στην εκπαίδευση είναι εδώ και προσφέρονται για όλους όσοι τις αναζητούν, για να κάνουν το αύριο της ζωής τους ποιοτικότερο, με καλύτερες προοπτικές, με ανοιχτούς ορίζοντες και χωρίς κανένα όριο!