SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»

«Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»

Podcast γεμάτα αληθινές ιστορίες που εζυμώθηκαν με πάθη και λάθη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως την περίοδο που διανύουμε, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, έχουμε ανάγκη από όραμα και έμπνευση. Στη νέα αυτή πραγματικότητα που βιώνουμε και η οποία μας έκανε να αναθεωρήσουμε όσα μέχρι σήμερα θεωρούμε δεδομένα, έχουμε ανάγκη να ακούμε και να μαθαίνουμε για ιστορίες αληθινές που εζυμώθηκαν με πάθος, από success stories που μπορεί να ξεκίνησαν από κάποιο λάθος, αλλά κατάφεραν να μας αποδείξουν πως στη ζωή, όταν κάνουμε κάτι με μεράκι, τότε κάθε λάθος, μικρό ή μεγάλο, δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια και τα όνειρά μας.

Αυτή ακριβώς η σημασία του πάθους και του οράματος στη ζωή μας, βρίσκεται στο επίκεντρο της «Μάμος: Διαδικτυακής Ραδιοφωνίας». Μίας σειράς από podcasts η οποία αποδεικνύει ότι το παρελθόν μπορεί να έρθει και να «δέσει» με το παρόν, πολύ πιο εύκολα και άμεσα από όσο πιστεύαμε.

Από το χθες στο σήμερα με «όχημα» ένα podcast

Πρόκειται για μία ενέργεια η οποία πραγματικά ξεχωρίζει στην ελληνική podcasting σκηνή και το γιατί γίνεται εύκολα αντιληπτό: Μοιράζεται με τον καθένα μας αληθινές ιστορίες που εζυμώθηκαν με πάθος - και σίγουρα λίγο λάθος - και οι οποίες προσφέρουν έμπνευση, σε μία εποχή που την χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Πάνω από όλα όμως, μας ωθεί να αναλογιστούμε το δικό μας παρελθόν, το πώς οι προσωπικές ιστορίες, τα πάθη και τα λάθη μας μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα και τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για την εκπλήρωση των στόχων μας.

Με παρουσιαστές τους Λάμπρο Φισφή και Διονύση Ατζαράκη και με εξαίρετους καλεσμένους δημιουργούς, όπως τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τη μποέμ σχεδιάστρια Nidodileda και τον instagramer-φωτογράφο Κώστα Σπαθή, η σειρά podcast «Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία», έρχεται να μας εμπνεύσει μέσα από τον πορεία τους και το ταξίδι τους που είχε πολύ πάθος και λίγο λάθος.

Τα λάθη και τα πάθη που μας οδηγούν στην εκπλήρωση των στόχων μας

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast «Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία», ακούμε τον ηθοποιό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη να συνομιλεί με τους Λάμπρο Φισφή και Διονύση Ατζαράκη για το δικό του παρελθόν, τη δική του ιστορία, το πάθος αλλά και τα λάθη που τον οδήγησαν στο σήμερα.

Από τη μία ο «Πάθος» και από την άλλη ο «Λάθος», «βομβαρδίζουν» τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό με ερωτήσεις, κάνοντας παράλληλα τις δικές τους παρατηρήσεις στην ιστορία που μοιράζεται μαζί τους ο καλεσμένος τους. Άγαμοι Θύται, πολλά χαλασμένα μικρόφωνα, πολύ μεράκι, πολλή πειθαρχία αλλά και αρκετά λάθη. Λάθη που τον έκαναν πολλές φορές να χάσει την προσωπική του ισορροπία, όπως ακούμε τον ίδιο τον γνωστό ηθοποιό να μας αποκαλύπτει στο podcast «Τα Πάθη και τα Λάθη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη».

Μέσα από αυτό το podcast όμως, δεν μαθαίνουμε απλώς περισσότερα για τη ζωή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, αλλά την ίδια ώρα αντλούμε έμπνευση για τα δικά μας προσωπικά «ταξίδια». Αυτές είναι, λοιπόν, οι ιστορίες που αξίζει να ακούγονται και δη, οι πρωτοβουλίες που καλό είναι να γίνονται συχνότερα. Από τον Πέτρο Μάμο και το γεμάτο πάθος αλλά και προκλήσεις «ταξίδι» του, που τον οδήγησε στο να δημιουργήσει ένα ελληνικό προϊόν ζύθου το οποίο έλαβε διεθνή βραβεία, στον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και από τον γνωστό ηθοποιό, στις ιστορίες του ελληνικού brand Nidodileda και του αρχιτέκτονα και φωτογράφου Κώστα Σπαθή που θα ακολουθήσουν στη σειρά podcast της «Μάμος: Διαδικτυακή Ραδιοφωνία».

Τι και αν έχουν περάσει περισσότερα από 100 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η δική του ιστορία; Το «ταξίδι» του στην επιτυχία και την εκπλήρωση των ονείρων του παραμένει επίκαιρο, γιατί έχει ως κοινό παρονομαστή το πάθος.

Αυτό το πάθος, λοιπόν, είναι εκείνο που ενώνει το ταξίδι του Πέτρου Μάμου με το σήμερα, όπως και κάθε προσωπικό μας «ταξίδι». Βλέπετε, ο Πέτρος Μάμος, ήταν ο πρώτος διπλωματούχος Έλληνας ζυθοποιός, ένας πρωτοπόρος της εποχής του, ο οποίος με τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι του, έδωσε νέα πνοή στην ελληνική ζυθοποιία. Μπορεί, λοιπόν, ο Πέτρος Μάµος να «κυνήγησε» το όραμα του σε µία τελείως διαφορετική εποχή, όμως η ιστορία του δεν διαφέρει σε τίποτα από τις δικές μας ιστορίες. Διότι εκτός από πάθος, περιείχε λάθη, αμφιβολίες, ανασφάλειες, δυσκολίες και φυσικά, πολλές προκλήσεις. Μας απέδειξε όμως, ότι σε όποια εποχή και αν ζούμε, αν προσπαθούμε για ό,τι πιστεύουμε ή ό,τι μας εμπνέει, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και κυρίως, να μετατρέψουμε κάθε λάθος σε ένα πολύτιμο «μάθημα».

Ας ανοίξουμε, λοιπόν, μια ΜΑΜΟΣ και ας ακούσουμε αληθινές ιστορίες που εζυμώθηκαν με πάθος και μπορούν να μας προσφέρουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε ή να συνεχίσουμε τα δικά μας «ταξίδια», στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων και την εκπλήρωση των προσωπικών μας ονείρων.