ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΕΓΑ: Νέα, πλήρης γκάμα προϊόντων ατομικής προστασίας

ΜΕΓΑ: Νέα, πλήρης γκάμα προϊόντων ατομικής προστασίας

Ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις αντιβακτηριδιακής προστασίας που επιβάλλουν οι καιροί, η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., με υψηλό αίσθημα ευθύνης, βρέθηκε για άλλη μία φορά στην πρώτη γραμμή προσφοράς ολοκληρωμένης προστασίας.

Συνδυάζοντας την ειδική τεχνογνωσία της, την ελληνική καινοτομία και την απαρέγκλιτη προσήλωσή της στην προϊοντική ασφάλεια, η εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. προέβη άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συμβάλει στη μάχη κατά του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2. Έτσι, παρουσιάζει σήμερα μία πλήρη σειρά προϊόντων ατομικής προστασίας, ενισχυμένης δράσης και ελληνικής παραγωγής.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Οι χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό ασφαλούς προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση, ενώ δίνουν λύση σε μία σειρά αναγκών που έχουν προκύψει από την έως τώρα χρήση μασκών.

  • Σχεδιασμός με 3 στρώματα προστασίας. Το ενδιάμεσο στρώμα είναι κατασκευασμένο από ειδικό meltblown με ηλεκτροστατική επεξεργασία, το οποίο επιτυγχάνει φιλτράρισμα ακόμα και πολύ μικρών σωματιδίων, όπως αυτά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.
  • Με μοναδικά απαλά, καινοτόμα υφασμάτινα πλαϊνά τα οποία κρατούν τη μάσκα σταθερή, χωρίς να κουράζουν ή να ερεθίζουν την περιοχή γύρω από τα αυτιά.
  • Δερματολογικά ελεγμένες.
  • Δεν περιέχουν latex.
  • Με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.
  • Παράγονται ανέπαφα στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκή τεχνολογία και πρώτες ύλες ευρωπαϊκής προέλευσης.
  • Οι μόνες διαθέσιμες σε 3 μεγέθη (Small – Medium – Large), καθώς ένα μέγεθος δεν κάνει για όλες τις ηλικίες ανθρώπων ή όλες τις κατατομές προσώπου.
  • Διαθέσιμες σε ασφαλείς συσκευασίες.

ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ 70% ΑΙΘΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ

Εκτός από τις χειρουργικές μάσκες ΜΕΓΑ, τη σειρά προϊόντων ατομικής προστασίας της ΜΕΓΑ Α.Ε. συμπληρώνουν επίσης:

  • Η αντισηπτική λοσιόν ΜΕΓΑ Ενισχυμένο, με 70% αιθυλική αλκοόλη, η οποία προσφέρει ενισχυμένη προστασία ενάντια σε ιούς και μικρόβια και αποδεδειγμένη δράση, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476, ενώ είναι εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ.. Διαθέσιμη σε πρακτική συσκευασία με spray (100ml) και σε οικονομική συσκευασία με αντλία (500ml).
  • Τα υγρά αντισηπτικά μαντήλια ΜΕΓΑ Ενισχυμένο με 70% αιθυλική αλκοόλη και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Δρουν αποδεδειγμένα ενάντια σε μικρόβια και ιούς, όπως Η1Ν1 και Η3Ν2, αλλά και τον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 ταχύτερα από ποτέ (σε μόλις 1’). Προσφέρουν αποδεδειγμένη δράση, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476, ενώ είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Διαθέσιμα σε ατομική συσκευασία που εξασφαλίζει τον άριστο εμποτισμό του προϊόντος, αλλά και πρακτικότητα στη μεταφορά.