ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aπονεμήθηκαν τα Ermis Awards

Aπονεμήθηκαν τα Ermis Awards

Σε μια εντυπωσιακή τελετή και σε κλίμα γιορτής, η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε, την Τρίτη 8 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με εκπροσώπους από όλο το χώρο της επικοινωνίας και με πολλές καινοτομίες, η φετινή διοργάνωση που είχε τη μορφή διήμερου φεστιβάλ, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ermis Awards 2015, Γιώργος Σαλιάρης Φασσέας, στο χαιρετισμό του, είπε: «Καταρχήν, ευχαριστώ όλη την οργανωτική επιτροπή και τα 90 μέλη των κριτικών επιτροπών για το αποτέλεσμα των φετινών βραβείων. Στη φετινή εκδήλωση, καταφέραμε να έχουμε κοντά μας κάποιους από τους πιο δυνατούς δημιουργικούς της Ευρώπης που μας ενέπνευσαν και μας ενθουσίασαν με τις δουλειές τους. Είναι σημαντικό που φέτος αποφασίσαμε να εκθέσουμε τα shortlists και να αναδείξουμε την δημιουργικότητα και τους δημιουργούς. Τέλος, μέσω του φεστιβάλ προσφέραμε στην κοινωνία μας, στους φοιτητές, στους πρόσφυγες αλλά και περάσαμε ωραία όλοι μαζί.

Οι κυριότερες διακρίσεις και βραβεύσεις, έχουν ως εξής:

AD Agency of the Year: McCann Athens / McCann Worldgroup
Client of the Year: Mondelez International
Direct Agency Of the Year: OgilvyOne Worldwide, Athens
Design Agency Of the Year: Beetroot Design Group
Digital Agency Of the Year: OgilvyOne Worldwide, Athens
Media Agency Of the Year: OgilvyOne Worldwide, Athens
Production Company of the Year: YARD
PR Agency of the Year: Asset Ogilvy Public Relations

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ