SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτό το Live Streaming Event θα ανατρέψει τα δεδομένα του Internet of Things

Αυτό το Live Streaming Event θα ανατρέψει τα δεδομένα του Internet of Things

Με το πιο αναπάντεχο live streaming event μπαίνουμε για τα καλά στη… φουλ εορταστική περίοδο, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα! Αυτή την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, συντονιζόμαστε όλοι στις smart συσκευές μας για να γίνουμε… αυτόπτες μάρτυρες μιας σπουδαίας αποκάλυψης: Η Kärcher, ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής προϊόντων τεχνολογίας καθαρισμού, μας προσκαλεί στην παρουσίαση της νέας της καινοτομίας.

Δεν είναι όμως μία «απλή» παρουσίαση – όπως δεν είναι καθόλου «απλό» και το περιεχόμενό της: Ένα από τα πιο απρόσμενα live streaming events έρχεται για να μας αποκαλύψει μια πραγματική καινοτομία στον χώρο του Internet of Things – και να χαρίσει στους πολύ τυχερούς σπουδαία δώρα. Έως και αυτή τη στιγμή, δεν έχει αποκαλυφθεί η παραμικρή άλλη λεπτομέρεια για το γεγονός, που προμηνύεται πολλά υποσχόμενο, όχι μόνο για τους λάτρεις της τεχνολογίας, αλλά για όλους εμάς που θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της καθημερινότητάς μας και να το κάνουμε με οδηγό μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της.

Το ραντεβού μας με την Kärcher είναι κλεισμένο για αυτή την Παρασκευή, 18/12 στις 18:00 όπου από το κινητό μας, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ μας, θα συντονιστούμε στο Kärcher live streaming event και θα παρακολουθήσουμε απευθείας το πιο αναπάντεχο γεγονός των ημερών, καθώς θα ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στο Internet of Things και θα απολαμβάνουμε το event από την άνεση του σπιτιού μας. Με το περιεχόμενό της να αποτελεί ένα πραγματικό μυστήριο, η ανυπομονησία όλων μεγαλώνει καθώς η ώρα του μεγάλου ραντεβού πλησιάζει!

Συντονιζόμαστε όλοι, αυτή την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Kärcher live streaming event και περιμένουμε με αγωνία όλες τις αποκαλύψεις!