ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αυλαία για τον 3ο κύκλο του CapsuleT

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αυλαία για τον 3ο κύκλο του CapsuleT

Με την ανάδειξη των τριών μεγάλων νικητών ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος του προγράμματος επιτάχυνσης του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, που υλοποιεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).

Το 1ο βραβείο και το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ έλαβε η Campsaround, το 2ο βραβείο και το έπαθλο των 5.000 ευρώ έλαβε η Tourmie ενώ τέλος, το 3ο βραβείο και τα 3.000 ευρώ έλαβε η ομάδα της EV Loader.

Συγχρόνως, το κοινό που παρακολούθησε το live stream είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τη δική του αγαπημένη ομάδα -με βάση την παρουσίασή της- απονέμοντας έτσι το «Βραβείο Κοινού».

Νικήτρια αναδείχθηκε και πάλι η ομάδα της Campsaround που κέρδισε δωρεάν διαμονή 4 διανυκτερεύσεων με ημιδιατροφή για 4 άτομα στο βραβευμένο, 5* ξενοδοχείο «Galaxy Hotel Iraklio» της Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της σχετικής εκδήλωσης, ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, προανήγγειλε και τη στρατηγική συνεργασία του ΞΕΕ και του CapsuleT με τη νέα πλατφόρμα του Elevate Greece.

Σημειώνεται πως η σχετική αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε στη βάση τόσο των γενικών κριτηρίων του προγράμματος (ήτοι η ιδέα της ομάδας ως προς την καινοτομία της, η επιχειρηματική ωριμότητα και προοπτική της προσφερόμενης υπηρεσίας, αλλά και η ομάδα ως προς τα μέλη της σε σχέση με τα τυπικά τους χαρακτηριστικά), όσο και ειδικών κριτηρίων που αφορούν την πρόοδο των startup ομάδων στη διάρκεια του τρίμηνου προγράμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ