ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Eurolife FFH στο πλευρό της Odyssea

Η Eurolife FFH στο πλευρό της Odyssea

Υποστηρίζοντας ένα ετήσιο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων και απασχολησιμότητας για ανθρώπους που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Τις δυνάμεις της με την Odyssea ενώνει φέτος τα Χριστούγεννα, η Eurolife FFH και, σε συνεργασία με την ethelon, υποστηρίζει το έργο της για έναν κόσμο με ίσες ευκαιρίες, χωρίς αποκλεισμούς. Συγκεκριμένα, με τη στήριξή της, η Odyssea έχει σχεδιάσει και λειτουργεί το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Social Media & Digital Marketing για τους ωφελούμενούς της, ανθρώπους που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Η υποστήριξη στο πρόγραμμα είναι ετήσιας διάρκειας και αφορά τρεις κύκλους εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα κατάρτισης στοχεύει να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη δημιουργία περιεχομένου υψηλού επιπέδου για τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούνται ευρύτερα, ώστε να αποκτήσουν μια προηγμένη κατανόηση των βασικών στοιχείων μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

Σε μία δύσκολη περίοδο για όλους, εν μέσω πανδημίας, η Eurolife FFH κάνει ένα διαφορετικό δώρο φέτος τα Χριστούγεννα, εστιάζοντας στην ουσία των πραγμάτων. Καθώς η τεχνολογία μετασχηματίζει συνεχώς τις ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα, υποστηρίζει το πρόγραμμα της Odyssea, πιστεύοντας ότι η ισότιμη πρόσβαση σε σύγχρονες μορφές εκπαίδευσης είναι δικαίωμα όλων. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα αποκτήσουν πρακτικές ψηφιακές γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για τη σταδιακή επαγγελματική απορρόφησή τους.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στη στρατηγική συνεργασία της Eurolife FFH με την ethelon, με στόχο την υποστήριξη οργανισμών με αξιόλογο κοινωνικό έργο. Σε κάθε περίοδο και ανεξάρτητα των συνθηκών, αξία έχει να είμαστε στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, ενδυναμώνοντας τους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά, να διεκδικούν περισσότερα στη ζωή τους και να αισιοδοξούν για το μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ