Καθησυχάζει η κυβέρνηση για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης
Καθησυχαστικό εμφανίστηκε σήμερα το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, σχετικά με την προσωρινή αναβολή της συζήτησης του αιτήματος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης για τη χρηματοδότηση της εταιρείας, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Πειραιώς.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο αναφέρει πως δεν διακινδυνεύει το επιχειρηματικό σχέδιο που έχει καταθέσει η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης , αλλά ούτε η ομαλή ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης και αναχρηματοδότησής της.
«Το υπουργείο είναι σε διαρκή διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να ξεκινήσει η αποπληρωμή των τευτλοπαραγωγών για τη σοδειά του Σεπτεμβρίου 2015 και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της ΕΒΖ», σημειώνει η σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα, σημειώνεται πως ο υπουργός Οικονομίας θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία τευτλοπαραγωγών την Τρίτη 15 Μαρτίου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την εξόφληση των οφειλών και την βιωσιμότητα της καλλιέργειας και της ΕΒΖ.
Η Καμίλα συνάντησε την Ζιζέλ Πελικό - «Δεν μπορούσα να αφήσω κάτω το βιβλίο σου»
23:48
ΗΠΑ: Δικαστικό μπλόκο στην δημοσιοποίηση της έκθεσης για τα έγγραφα που παρακράτησε ο Τραμπ το 2021
23:37
Εμπάργκο από την κυβέρνηση Μακρόν στον Αμερικανό πρέσβη Κούσνερ - Δεν πήγε στο ΥΠΕΞ για εξηγήσεις
23:24
Έρχονται τα πρώτα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ για 7,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων
23:15