ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο – Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης

Ελλάκτωρ: Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο – Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Ελλάκτωρ. Όπως αποφασίστηκε, από τη θέση του εκτελεστικού αντιπροέδρου της εταιρείας παραιτήθηκε ο κ. Δημήτριος Καλλιτσάντσης. 

Παράλληλα, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάκτωρ παραιτήθηκαν επίσης ο κ. Τάκης Δουμάνογλου, Σύμβουλος και Μη Εκτελεστικό μέλος καθώς και ο κ. Μιχαήλ Κατούνας, Σύμβουλος και Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων και Αμοιβών.

Σύμφωνα με κύκλους της αγοράς, οι παραιτήσεις των κ.κ. Δουμάνογλου και Κατούνα ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενες δεδομένων των εξελίξεων στην εταιρεία, εντύπωση προκαλεί όμως η παραίτηση του κ. Δημήτρη Καλλιτσάντση, ο οποίος μέχρι πρότινος τελούσε σε πλήρη σύμπνοια με τις αποφάσεις του αδερφού του και Διευθύνοντος Συμβούλου, Αναστάσιου (Σάκη) Καλλιτσάντση.

Το CNN Greece επικοινώνησε με την εταιρεία η οποία παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις που θα εκδοθούν αύριο το πρωί.

Η παραίτηση του κ. Δημήτρη Καλλιτσάντση έρχεται λίγες μόνο ημέρες πριν την κρίσιμη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, στις 7 Ιανουαρίου, κατά την οποία αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις τόσο για την αλλαγή της διοίκησης όσο και για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ο κ. Δημήτριος Καλαλλιτσάντσης και ο αδερφός του, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος παραμένει στη θέση του, πρόσφατα συμφώνησαν την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών τους στους εφοπλιστές κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ