ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελλάκτωρ: Τι συμβαίνει με τη συμφωνία με τους Μπάκο – Καϋμενάκη

Ελλάκτωρ: Τι συμβαίνει με τη συμφωνία με τους Μπάκο – Καϋμενάκη
Η συναλλαγή δεν έλαβε χώρα τη 12η Ιανουαρίου η οποία ήταν και η καταληκτική ημερομηνία με βάση την αρχική συμφωνία

Σε διαδικασία τροποποίησης βρίσκεται η συμφωνία μεταξύ της Invesco Finance, συμφερόντων των εφοπλιστών Μπάκου – Καϋμενάκη, προκειμένου να πάρουν το σύνολο των μετοχών της Ελλάκτωρ που κατέχει η εταιρεία Pemanoaro Limited, η οποία ανήκει στους αδελφούς Καλλιτσάντση.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο η εταιρεία Ελλάκτωρ, προσθέτοντας ότι η εν λόγω συναλλαγή δεν έλαβε χώρα τη 12η Ιανουαρίου η οποία ήταν και η καταληκτική ημερομηνία με βάση την αρχική συμφωνία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ελλάκτωρ στο Χρηματιστήριο έχει ως εξής:

Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ, σε συνέχεια της από 18.12.2020 γνωστοποίησής της, ενημερώνει το Επενδυτικό Κοινό, σχετικά με τη συμφωνία του μετόχου INVESCO FINANCE S.A. για την απόκτηση επιπλέον συμμετοχής και αντίστοιχων δικαιωμάτων ψήφου της εκδότριας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ (από το νομικό πρόσωπο PEMANOARO LIMITED), ήτοι επιπλέον ποσοστού 18,3346%, με καταληκτική ημερομηνία την 12.01.2021, ότι, μετά από ενημέρωση που έλαβε η εταιρεία την 14.01.2021, η εν λόγω «συναλλαγή» δεν έλαβε χώρα την 12.01.2021.

Σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση η ως άνω συμφωνία βρίσκεται σε διαδικασία τροποποίησής της προκειμένου να μεταβιβαστεί το σύνολο των μετοχών της ΕΛΛΑΚΤΩΡ που κατέχει η PEMANOARO LIMITED.

Η Εταιρεία ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ενημέρωση του Επενδυτικού Κοινού το συντομότερο δυνατόν σχετικά με περαιτέρω εξέλιξη του εν λόγω θέματος.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ